Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem keresem órákig, aztán ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem keresem órákig, aztán ő keres. Amint elkezdünk beszélgetni pedig “darabos” lesz. Miért?

Figyelt kérdés

Már engedem el ezt az egész dolgot…

Neten ismerkedünk egy rövid ideje már. Most másodszorra van ez a dolog és tényleg nem értem, hogy miért…

Nem keresem 3-4 órát aztán rám ír, hogy de el vagyok tűnve, mizu. Magától ő nem igen hoz fel semmi témát amúgy sem mert na olyan kicsit érdekes és csendes elvileg. Szóval próbálom én pörgetni a dolgot ahogy lehet… (Tudom, hogy ez már alapból nem jó de neki a munkán és családon segítésen kívűl nem igazán van semmi amit nem is értek.. se film se sorozat stb.. ilyesmi de úgy kb semmi, mint 1 robot aki él, létezik, dolgozik alszik és ennyi.. pedig napi 5-6 óránál többet nem melózik.)

Írok neki valamit aztán beszélünk kb. 2-3-4 percet úgy folyamatosan egybefüggően mint ahogy kell. Aztán elkezd 1-2-3-4…. percek múlva írni. (Elvileg barátai sincsennek, hogy nekik írogatna közben), ha kérdezem, hogy mi jót csinál vagy csinál e valamit akkor a válasz kb. az hogy semmit igazából.

Sejtem, hogy van még neki valaki a dologban és vele beszélget, de azt nem értem, hogy miért hiányol, ha a másikat fontosabbnak tartja? Miért kezd bele egy beszélgetésbe, ha utánna kb semmi értelme mert mire ír valamit addigra már lassan azt se tudom miről volt szó…

Vagy mi lehet még ami miatt ezt csinálja valaki? Miért jó elkezdeni egy beszélgetést aztán fokozatosan leépíteni? Nem értem..

ma 18:11
 1/6 A kérdező kommentje:

Ja és még annyi, hogy utánna elkezd olyan válaszokat adni, hogy “de de, nem nem, biztos hogy nem” meg ilyen rettenetesen tömör válaszokat.. de persze smile ott van mind mögött, hogy barátságosabb legyen.

Nem is értem miért foglalkozok én még ezzel, teljesen fölösleges..

ma 18:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Én se értem miért foglalkozol még vele. Búcsúzz el tőle örökre és kész.
ma 18:16
 3/6 anonim ***** válasza:
51%

"Sejtem, hogy van még neki valaki a dologban"

Este meddig szokott reagálni?

Nem tűnik el hirtelen?

ma 18:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Én meg azt nem értem, hogy miért nem írod meg neki, hogy te ezt nem akarod tovább folytatni?!
ma 18:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Szellemileg visszamaradott, nehezen megy neki a kommunikácolió. Innen a te döntésed kell-e ez neked.
ma 18:33
 6/6 anonim ***** válasza:
JAJ
ma 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!