Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki felregisztrált engem a tudtom nélkül a badoo-ra, mit csináljak?
Nem tudtam milyen kategóriába írjam ki a kérdést, bocs, ha nem idevaló.
Szóval egy ismerősöm átküldött egy screenshotot, amin az egyik facebookos fotóm van, mint profilkép, más névvel és életkorral, mint ami a sajátom. Mit lehet tenni ilyenkor?
A badootól nehezen fogsz megszabadulni. Még emailt írni se egyszerű nekik.
Keress ki a jogszabályt és hivatkozz rögtön arra, még az izé hivatalt, amelyik kompetens.
Jobban válogasd még a FB ismerőseidet!
Nekem is kirakták a fényképemet, ráadásul több társkeresőre is. Mindenféle perverz dolgokat írogattak a nevemben a nőknek. Az egyik exem írt hogy nem gondolta hogy ilyen perverz vagyok. Még nekem kellett magyaràzkodni hogy az nem èn vagyok.
Egy hetbe telt míg töltettem a profilt
A helyedben posztolnék egyet FB-n, hiszen ha olyan képről van szó, amit csak az ismerőseid látnak, akkor nyilván olvasni is fogják a posztot is.
Írj normális hangnemben, ne gyalázkodj, maradj higgadt, de határozott a posztban.
Emeld ki, hogy jó vicc, de ez bűncselekmény, tehát aki felregisztrált, az törölje szépen a profilod, máskülönben kénytelen leszel jogi útra terelni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!