Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki felregisztrált engem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki felregisztrált engem a tudtom nélkül a badoo-ra, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nem tudtam milyen kategóriába írjam ki a kérdést, bocs, ha nem idevaló.

Szóval egy ismerősöm átküldött egy screenshotot, amin az egyik facebookos fotóm van, mint profilkép, más névvel és életkorral, mint ami a sajátom. Mit lehet tenni ilyenkor?

2019. nov. 12. 21:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Jelzed az oldal üzemeltetőjének, hogy törölje a profilt, mert visszaéltek a fényképeddel. A másik lehetőség, hogy leszarod.
2019. nov. 12. 21:22
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de ugye, ahhoz nem kell regisztrálnom? Elengedném, csak az a para benne, hogy azt a fotómat csak az látja fb-n, aki ismerősöm. :-/
2019. nov. 12. 21:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Jelenteni kell azt annyi.....
2019. nov. 12. 21:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
2019. nov. 12. 21:42
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A badootól nehezen fogsz megszabadulni. Még emailt írni se egyszerű nekik.

Keress ki a jogszabályt és hivatkozz rögtön arra, még az izé hivatalt, amelyik kompetens.

Jobban válogasd még a FB ismerőseidet!

2019. nov. 12. 21:44
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségeteket, elsőkörben az ismerősöm jelentette a profilt, ha nem tűnik el, írok az oldalnak. Na igen, az ismerősök. Pedig nincs sok, és senkiről nem gondolnám, hogy ezt teszi, vagy miért jó ez, mert ha az én képemmel írogat férfiaknak, találkozókor kiderül, hogy nem az a nő...
2019. nov. 12. 22:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is kirakták a fényképemet, ráadásul több társkeresőre is. Mindenféle perverz dolgokat írogattak a nevemben a nőknek. Az egyik exem írt hogy nem gondolta hogy ilyen perverz vagyok. Még nekem kellett magyaràzkodni hogy az nem èn vagyok.

Egy hetbe telt míg töltettem a profilt

2019. nov. 12. 23:05
 8/10 anonim ***** válasza:
89%
gyorsan szabadoolj meg tőle!
2019. nov. 13. 00:14
 9/10 anonim ***** válasza:
74%
Nem, nem kell regisztrálnod a badoora ahhoz, hogy leszard!
2019. nov. 13. 00:53
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

A helyedben posztolnék egyet FB-n, hiszen ha olyan képről van szó, amit csak az ismerőseid látnak, akkor nyilván olvasni is fogják a posztot is.

Írj normális hangnemben, ne gyalázkodj, maradj higgadt, de határozott a posztban.

Emeld ki, hogy jó vicc, de ez bűncselekmény, tehát aki felregisztrált, az törölje szépen a profilod, máskülönben kénytelen leszel jogi útra terelni a dolgot.

2019. nov. 13. 02:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!