Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van az életnek értelme párkapcsolat, férj, vagy gyerek nélkül?
Egy ideig van, eléldegél az ember, főleg akinek eseményteli, mozgalmas az élete.
De társas lények vagyunk.
Én gyereket nem akarok soha, de egy stabil kapcsolatot igen. Párszor már hittem, hogy olyat találtam, de basszus mégsem..
Emberfüggő. Vannak, akiknek ez az összes teljesítmény és jellem(ző), amit el tudnak magukról mondani. Nekik biztosan kell, hogy valakinek érezhessék magukat.
Másoknak meg kicsit többől áll az élete, ahol ez inkább egy plusz, mint egy kötelező lépés ahhoz, hogy érjen valamit az életük a saját szemükben.
Az egyszerű embereknek biztos csak ekörül forog minden...
Én mindig szomorúnak tartottam ha valaki nem tud magától értelmet adni az életének és külső dolgok kellenek neki ahhoz, hogy valakinek érezze magát.
Gyerekem ugyan sosem lesz mert egyáltalán nem az én világom, de boldog házasságban élek. Ez-e a legnagyobb dolog amit elértem? Érzelmeket félretéve abszolút nem. Jó, hogy van, nem is akarom elképzelni nélküle az életemet. De azt is tudom, hogy megállnék a lábamon és a kapcsolatomon kívül rengeteg dolog van ami értelmet ad az életemnek, ami boldoggá és teljessé teszi.
Szerintem idővel mindenkinél kijön, hogy azért csak kellene, kellett volna.
Persze 30 évesen könnyebb utazgatni, de később 40 felé, főleg 50 évesen már látszik, hogy az emberek nem akarnak egyedül lenni és irigykednek is arra, akinek népes családja van vagy tartalmas kapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!