Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 28 éves pasiként párkapcsolati tapasztalatok nélkül feleséget szeretnék az miért probléma egyesek szerint?
Figyelt kérdés
Nem igazán szerettek eddig a lányok. Viszont én családot szeretnék, gyerekeket, hagyni magamból hátra valamit. Rendes embereket felnevelni, ez az életcélom.
Miért baj ha eddig nem ölelgettek a lányok, nők?
2019. nov. 3. 18:07
2/9 anonim válasza:
Én nettó 1 milliót akarok, de nem értek semmi olyanhoz, ahol ezt megadják...
3/9 anonim válasza:
Figyu omlos szamar:ne az egyesek hanem a 2esek erdekeljenek. Ne torodj azzal kinek mi a gondja
4/9 anonim válasza:
Hajrá Balázs! Alapítsál családot, legyen egy alom ilyen-olyan szamár, meg farkaskutya. :)
5/9 anonim válasza:
Hidd el, mindenki jobban jár ha nem hagysz magadból semmit hátra :)
6/9 anonim válasza:
Omlós karamella :)
Ha nappalisként katázol akkor csak 25ezer havonta.
7/9 anonim válasza:
Ez miért baj valakinek egyáltalán? :O
8/9 anonim válasza:
a büfés kérdésedet törölted? Ott azt írtad, hogy büféd van és 400-450 körül keresel tisztán.
9/9 anonim válasza:
Nem tökmindegy, hogy kinek miért probléma? Ne azzal akarj lenni, akinek ez probléma, hanem azzal, akit ez vonz. Biztos vannak ilyenek is.
Nekem ne írj, pasi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!