Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egész életemben csak szenvedek a párkereséssel, amit unok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen elegem lett abból, hogy én akármit csinálhatok akkor se leszel elég jó senkinek. A külsőmre is adok, öltözködöm, tornázom, de még ez sem elég. Tőlem jóval elhanyagoltabb külsejű nőknek is van barátja. A legutóbbi exem is egy hét után azt szeret, és eltudná képzelni hogy velem élje le az életét, de mégis szakított. De amúgy én is hülye voltam, hogy elhittem, hogy én is szerethető vagyok, és hogy végre én is kellhetek valakinek. 5 hónapig voltunk együtt, nekem ez volt a leghosszabb kapcsolatom. Ő rá egy fél évre a szakítás után talált egy nőt, aki különb, mint én, mert ő egy diplomás, okos nő, míg nekem csak szakmám van. Közel a 30-hoz belefáradtam a keresésbe, míg másoknak már stabil, boldog kapcsolatuk van.2019. nov. 11. 09:39
1/11 anonim válasza:
Rosszul csinálod. Ne keresd erőltetve, úgy nem lesz semmi jó, csak az amit tapasztaltál. Beszélgess emberekkel csak úgy, akár személyesen, akár neten, a többi majd kialakul, legyen az barátság vagy párkapcsolat.
2/11 anonim válasza:
Szerintem soha ne add fel a keresést. Én például alapból 30 évesen kezdtem párt keresni magamnak és nem érzem úgy hogy el lennék késve. Valahol biztos számodra is van valaki aki igazán szeretni fog, csak türelem kell hozzá hogy megtaláld. :)
3/11 anonim válasza:
Ugyanebben a helyzetben vagyok. Ehhez annyit tennék hozzá bármikor ha elkezdtem ismerkedni randizni mindig történt valami ami miatt az a boldogság érzet ,hogy talán kellhetek valakinek, elszállt elég hamar. Kezdem úgy érezni hogy el vagyok átkozva. Most hagyom hogy hátha spontán alakulnak majd a dolgok valahogy a való életben de eddig semmi. El kell engednem ,és ha a sors szánt nekem valakit az majd megtalál.
4/11 anonim válasza:
Ha a tökéleteshez méred magad (ami valószínűleg csak látszólag tökéletes), akkor csalódni fogsz. Ha nőként panaszkosz, akkor nézd már meg, hogy férfiként milyen az élet, köszi.
5/11 anonim válasza:
Hagyd abba.
Komolyan, mit vársz erre a kérdésre? Elcsépeltnek hangzik, de amíg rá vagy görcsölve, valószínűleg nem is lesz senkid. Legyél nyitott, de ne ekörül forogjon az életed. Tedd a dolgod, foglalkozz az életedben azzal, amit tudsz befolyásolni és amiért tehetsz, különben amíg az igazit hajkurászod, elmegy melletted az élet, karrier, hobbi és minden egyéb nélkül.
6/11 A kérdező kommentje:
Csak olyan idegesítő, hogy mások akármit csinálnak mégis jók, én meg soha senkinek. A legtöbb velem vagy hasonló korú már házas, vagy évek óta boldog valakivel.
2019. nov. 11. 10:09
7/11 anonim válasza:
Önfejlesztéssel, önismerettel hogy állsz?
Mit tudsz nyújtani a másik embernek?
8/11 anonim válasza:
Ezt a "majd valaki megtalál" hozzáállást szerintem hagyd abba. Hiába várod hogy majd a szőke herceg megment és egyszer csak betoppan az életedbe. Mindenkinek tennie kell egy kapcsolatért, akinek van párja az is ugyanúgy sok emberben csalódott és próbálkozott mint te.
9/11 anonim válasza:
"akármit csinálnak, mégis jók"
Vagy csak olyan dolgot csinálnak, amit te nem veszel észre es ami a fő különbség köztetek.
10/11 anonim válasza:
Sajnos a rossz természeted az oka szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!