Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körömbgomba titkolása? Egy éve élek baràtnőmmel, mindig kitaláltam valamkt, hogy miért van rajtam zokni, nem merem elmondani, hogy körömgombával szenvedek.
Nagyon csúnya, nem hat rá semmi kezelés. Voltam orvosnál már négyszer is, de nem voltak túl hatásosak a gyógymódok. Tudom, nem én tehetek erről, kb 5 éve szedhettem össze amikor strandon voltam, de nem múlik el bármit is próbálok tenni. Tanácsokat is elfogadoj, hogy mitől múlhatna el végleg, és az is érdekelne, ha a párom helyébe képzelnétek magatokat, és hogy miként regálnátok rá, ha kiderülne.
29 éves vagyok, kedvesem 25 éves (ha számìt a kor, mint információ)
Ha tényleg szeretitek egymást akkor erősebbnek kell lennie a kapcsolatotoknak, mintsem ez problémát jelentsen (pláne 1 év együttlakás után). Nem kell direktben mutogatnod, de titkolnod sem, legyen már köztetek ennyire erős a bizalmi kötelék! Mások mozgássérült, vagy más beteg emberrel élnek együtt - boldogan, a te problémád szerencsére nem ilyen súlyos.
Ha 4 orvos nem segített, akkor menj az 5.-hez majd ha kell akkor tovább. Ne hanyagold el, mert átterjedhet a mélyebb szövetrészekre ami már nem annyira mókás.
Kitonil?
Bekened tömény fogkrémmel és rajta hagyod. Szódabikarbónához adsz minimális vizet, pasztát képezel és bekened vele napi 3x.
Teafaolaj keress rá a neten.
Rokonomnak hoztunk ausztriából, 10 éve nem hasznalt neki semmi, ez meg igen.
Egy próbat meger :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!