Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Körömbgomba titkolása? Egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Körömbgomba titkolása? Egy éve élek baràtnőmmel, mindig kitaláltam valamkt, hogy miért van rajtam zokni, nem merem elmondani, hogy körömgombával szenvedek.

Figyelt kérdés

Nagyon csúnya, nem hat rá semmi kezelés. Voltam orvosnál már négyszer is, de nem voltak túl hatásosak a gyógymódok. Tudom, nem én tehetek erről, kb 5 éve szedhettem össze amikor strandon voltam, de nem múlik el bármit is próbálok tenni. Tanácsokat is elfogadoj, hogy mitől múlhatna el végleg, és az is érdekelne, ha a párom helyébe képzelnétek magatokat, és hogy miként regálnátok rá, ha kiderülne.

29 éves vagyok, kedvesem 25 éves (ha számìt a kor, mint információ)

2019. szept. 28. 20:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
26 éves nőként full lexarnám, max annyit javasolnék a múltad ismeretében, hogy válts orvost, aki hatékonyabb gyógymóddal áll elő, mert azért egy 5 évig tartó gomba nem hangzik túl normálisnak.
2019. szept. 28. 20:36
 2/13 anonim ***** válasza:
68%
haaat ez nehez... de borgyogyasz nem tudott olyan gombaolot irni ami elmulasztja? az fura.... ez mondjuk igyis egy ev is akar mire meggyogyul, es minden nap kenni kell... nem orulnek neki az tuti, kozos furdes kizarva, zokni maradna rajtad, de ha tenyleg orvos is latta es probalkozol akkor azert tamogatnalak. de sajna tenyleg undi meg ugye fertozo :(
2019. szept. 28. 20:37
 3/13 anonim ***** válasza:
69%

Ha tényleg szeretitek egymást akkor erősebbnek kell lennie a kapcsolatotoknak, mintsem ez problémát jelentsen (pláne 1 év együttlakás után). Nem kell direktben mutogatnod, de titkolnod sem, legyen már köztetek ennyire erős a bizalmi kötelék! Mások mozgássérült, vagy más beteg emberrel élnek együtt - boldogan, a te problémád szerencsére nem ilyen súlyos.

Ha 4 orvos nem segített, akkor menj az 5.-hez majd ha kell akkor tovább. Ne hanyagold el, mert átterjedhet a mélyebb szövetrészekre ami már nem annyira mókás.

2019. szept. 28. 20:52
 4/13 anonim ***** válasza:
28%
Műtéti úton leveszik és kész, egy ideig bicegsz majd és kész.
2019. szept. 28. 20:53
 5/13 anonim ***** válasza:
11%

Kitonil?

Bekened tömény fogkrémmel és rajta hagyod. Szódabikarbónához adsz minimális vizet, pasztát képezel és bekened vele napi 3x.

2019. szept. 28. 21:10
 6/13 anonim ***** válasza:
69%
A titkolózásnak ez a szintje eléggé rosszul tud esni a másiknak (ez tapasztalat!) és még vissza is üthet mert azt gondolhatja hogy ha egy nyomi körömgomba problémát így titkolsz, akkor komolyabb betegségeket sem fogsz bevallani, olyanokat amiket már joga van tudnia egy állandó partnernek.
2019. szept. 28. 21:17
 7/13 anonim ***** válasza:
21%
Reszeld le a körmöd,amennyire sérülés nélkül lehetséges,és naponta kétszer(reggel és este)kend be Wick Vaporub-val.Időigényes kezelés,de használ.A barátnőddel legyél őszinte.Lesznek ettől komolyabb problémák is.Ha emiatt elhagy,akkor jobb is,ha szétmentek.Kínos,hogy ennyire nem bízol benne.
2019. szept. 28. 21:20
 8/13 anonim ***** válasza:
52%
Létezik lézeres körömgomba eltávolítás. Nem hiszem, hogy olcsó, de nem kerül száz ezrekbe és ha már évek óta nem tudsz tőle szabadulni, megér szerintem bármennyit.
2019. szept. 28. 21:27
 9/13 anonim ***** válasza:
57%

Teafaolaj keress rá a neten.

Rokonomnak hoztunk ausztriából, 10 éve nem hasznalt neki semmi, ez meg igen.

Egy próbat meger :)

2019. szept. 28. 21:47
 10/13 anonim ***** válasza:
52%
Simán van csomo kezelős krém otthonra...ezeket használtad és semmi??? Amorolfin teva vagy ilyesmi, canesten, stb...
2019. szept. 28. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!