Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körömbgomba titkolása? Egy éve élek baràtnőmmel, mindig kitaláltam valamkt, hogy miért van rajtam zokni, nem merem elmondani, hogy körömgombával szenvedek.
Figyelt kérdés
Nagyon csúnya, nem hat rá semmi kezelés. Voltam orvosnál már négyszer is, de nem voltak túl hatásosak a gyógymódok. Tudom, nem én tehetek erről, kb 5 éve szedhettem össze amikor strandon voltam, de nem múlik el bármit is próbálok tenni. Tanácsokat is elfogadoj, hogy mitől múlhatna el végleg, és az is érdekelne, ha a párom helyébe képzelnétek magatokat, és hogy miként regálnátok rá, ha kiderülne.
29 éves vagyok, kedvesem 25 éves (ha számìt a kor, mint információ)
2019. szept. 28. 20:34
11/13 anonim válasza:
" Voltam orvosnál már négyszer is, de nem voltak túl hatásosak a gyógymódok. " Betartottad az ÖSSZES!!! elöirást? A cipö fertötlenitést is???
12/13 anonim válasza:
Ne hazudj, nagyon nyomi dolog!
Nekem a kezemen volt 2 évig semmi csodaszer nem használt, aztán írták tablettát
Valami O betűs volt és vagy 5 ezer, de 2 hét alatt megoldotta
13/13 anonim válasza:
Szerintem meg nem foglalkoztál sokat a lábad gyógyulásával,ma mar elég hatásosan lehet kezelni a körömgombát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!