Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti belemennétek, hogy valaki olyan a barátotok legyen, akiről túdjátok, hogy ennél többet érez irántatok?
*tudjátok
Igazat megvallva nem tudom, hogy bele mennék-e mert nincsenek barátaim és önzőségből lehet belemennék, de ugyanakkor rosszul érezném magam amiért "kihasználnám" az érzéseit. Sokszor voltam ellenkező helyzetben, hogy én éreztem ilyet más iránt ő meg nem, és az ilyeneknek elég nagy fájdalmat tudnak okozni.
Nem.
Annak az a vége,hogy mikor ismerkedek valakivel,fikázni fogja,vagy krvázni. Volt már ilyen.
Szintén önzőségből belementem, kb. legjobb barátok lettünk... nekem kellett valaki, akire számíthatok (én is sokat tettem érte!), ő pedig a közelemben "lehetett".
Mondanom se kell... egyszer elege lett, hogy asszisztálja a pasi ügyeimet és magamra hagyott. Pedig kb. családtag voltam már náluk otthon.
Hát, az a szitu, hogy már többször kerültem ebbe a helyzetbe, és 3-ból 2-szer megszívtam, pedig ott tökre úgy viselkedtek az elején, mintha csak ennyit akarnának. Férfiak.. (kb.95%-ban nem haverkodni akarnak egy ellenkező neművel)
Egyszer közös megegyezés volt, mert ő a közelemben szeretett volna maradni, és én is nagyon megszerettem őt (korábban jártunk). Lelki társak voltunk (vagyunk), minden annyira tökéletes volt, részemről csak a szikra hiányzott - amit aztán máshol találtam meg. Egy ideig próbált megbírkózni vele, aztán mikor eljegyzett a párom (azóta ex) elszakadt a cérna. Elvállalt egy ismerőse cégénél egy munkát, azóta is az USA-ban él. Évi max 4-szer találkozunk azóta, de van, hogy kevesebbszer. Néha, kb. havonta felhív. Iszonyatosan hiányzik, mintha a szivem, a lelkem egy darabja mászkálna valahol máshol, óriási távolságban. Ha meglenne az a kis plusz, a "szikra" akkor ő lenne Az Igazi, de hát ha egyszerűen egy idióta a szivem! Szívás.
Most pedig a túloldalra kerültem. Szeretnék megismerkedni egy férfival, aki, hát, amellett, hogy mint ember érdekel (mert tényleg, nagyon érdekel, nagyszerű embernek tartom), tetszik is. Bejön. Értitek... De házas. Viszont attól még egy érdekes, remek ember. Nem tudom tegyek-e egy próbát, és ha megkedvel, vajon egy nőnemű barát belefér-e az életébe. Az asszony helyében kinyírnám magamat, az tuti... Fogalmam sincs belevágjak-e. Tanácstalan vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!