Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nem felháborító szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem felháborító szerintetek?

Figyelt kérdés
Adott egy 40 körüli,szép arcú,fiatalos,de túlsúlyos nő(kb. +10 kg ránézésre)válás után,gyerek nincs.Simán tud válogatni,neki csak max. 35 éves,jóképű pasas kell.. Van is jelentkező bőven,még csak netes társkeresőre sincs rászorulva,most fél éve együtt van egy 31 éves fickóval,nyalják-falják egymást.Előtte húszonéves kölkökkel kefélt.. Egy 40 körüli,túlsúlyos férfi mikor teheti ezt meg??

2019. nov. 1. 17:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Tévedsz #8-as,simán megteheti.
2019. nov. 1. 18:01
 12/18 A kérdező kommentje:
37 éves,nem 40+-os.
2019. nov. 1. 18:01
 13/18 anonim ***** válasza:
12%

Én 35 éves nő vagyok kb. 30 kg súlyfelesleggel. Ha elhagyna a párom, egyből találhatnék magamnak pasit.

ejnye, még nincs április elseje.

2019. nov. 1. 18:03
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem felháborító. Jól teszi!!!
2019. nov. 1. 18:24
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ebben semmi felháborító nincsen, ha nem találja meg akit keres akkor marad egyedül és ez csak az ő problémája, senki másé. Mindenki olyan elvárásokat támaszt, amilyeneket akar. Attól még, hogy az én értékrendemmel ez nem egyezik attól még nem lesz felháborító.
2019. nov. 1. 18:58
 16/18 anonim ***** válasza:
97%
Ennyi erővel az is felháborító, hogy te egy szar jellemű és ráadásul ronda emberként ilyen nők után ácsingózol.
2019. nov. 1. 19:00
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

10 kiló az kb semmi.

Ez nem a túlsúlyos kategória. Főleg ha arányosan oszlik el, és csinosan tud felöltözni.

De a súlynál fontosabb, hogy legyen kisugárzása. Ha jókedvű, mosolygós, magabiztos, mindig lesz társasága, mert az emberek szeretnek a közelében lenni. Ebből pedig nyilván párkapcsolatok is születnek.

Egy férfinál sincs ez másképp. Egy 40-es, mackós pasi is kaphat fiatalabb barátnőt, és kap is.

Azt, hogy van rajta pár kiló plusz, most úgy állítod be, mintha egy lestrapált, slampos, igénytelen valami lenne. Pedig nem.

A társkeresés inkább szól a személyiségről érett emberek körében, mint a testsúlyról vagy a szép arcról.

Nekem épp egy alacsony pasi tetszik. Kb olyan magas, mint én. Egy helyen dolgozunk, multinál. Ha jól tudom, 9 évvel idősebb nálam. Észre sem vesz. Nem vagyok túlsúlyos. (vagy max 2-3 kiló, de azt meg ki mondja meg, hogy mennyi a normális?)

2019. nov. 1. 19:03
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

De igen, de erre egyszerű a magyarázat.

mondjuk kezdjük azzal, h sosem értettem, a férfiak miért mennek le kutyába és próbálkoznak öregedő, beképzelt, nem túl okos nőknél..

a fentebb írt példa inkább kivétel, mint általános. a nők 30 éves koruk körül már erős lejtmenetben vannak, hiszen a a nők 20-25 évesen a legvonzóbbak.

én azt látom, hogy úgy általában a magyarok borzasztóan beképzeltek és túlbecsülik a képességeiket.

A nőknél meg hozzáadódik az is, hogy azt hiszik, úgy válogathatnak, mint 25 évesen.

az átlagos magyar 40 körüli nő sajnos frusztrált, beképzelt és butább, mint egy külföldi.

2022. nov. 18. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!