Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nem felháborító szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem felháborító szerintetek?

Figyelt kérdés
Adott egy 40 körüli,szép arcú,fiatalos,de túlsúlyos nő(kb. +10 kg ránézésre)válás után,gyerek nincs.Simán tud válogatni,neki csak max. 35 éves,jóképű pasas kell.. Van is jelentkező bőven,még csak netes társkeresőre sincs rászorulva,most fél éve együtt van egy 31 éves fickóval,nyalják-falják egymást.Előtte húszonéves kölkökkel kefélt.. Egy 40 körüli,túlsúlyos férfi mikor teheti ezt meg??

2019. nov. 1. 17:17
1 2
 1/18 Noren1989 ***** válasza:
96%

Mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja.

Ha te felháborodva akarod, hát tedd.

2019. nov. 1. 17:18
 2/18 anonim ***** válasza:
95%
Nem felháborító. Azt csinál, amit akar.
2019. nov. 1. 17:19
 3/18 anonim ***** válasza:
96%
Nem.
2019. nov. 1. 17:20
 4/18 anonim ***** válasza:
95%
+ 10 Kg az hol túlsúly :))))))((((
2019. nov. 1. 17:22
 5/18 A kérdező kommentje:

De itt mindenki azt mondja,hogy már 30 körül nem kell egy nő senkinek sem,nem még 40 körül,nekünk férfiaknak csak kedvez az idő,de akkor ez nem igaz :((

Egyébként én is megdugnám,pedig csak 28 éves vagyok,de nekem még barátnőm sincs :(

2019. nov. 1. 17:26
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne felháborító?

Miért nem szexelhetne bárki olyan férfival vagy nővel, akivel kölcsönösen vonzódnak egymáshoz?

(Amúgy nem tudom, hogy neked nem tűnt-e fel, de sokkal több férfinak van jóval fiatalabb barátnője, élettársa, felesége stb., mint fordítva.)

Az nem zavar téged, mikor negyvenes, ötvenes férfiakat látsz 10-15 évvel fiatalabb nővel?

Vagy legalább következetes vagy, és minden ilyen pár láttán is mélységesen felháborodsz? xD

2019. nov. 1. 17:27
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Savanyú a szőlő. Irigy vagy, ennyi az egész. Amúgy meg engem nem érdekel ki kivel van együtt, jobb dolgokra is tudom fordítani az energiámat mint felháborodni ilyen marhaságokon.
2019. nov. 1. 17:34
 8/18 anonim ***** válasza:
8%
Kizárt, hogy egy 40-es túlsúlyos, elvált nő ezt megteheti. Max ideig-óráig kap hapsit, akiknek szexre kell. 2-3 év és senkije se lesz, még alkalmi légyottjai sem.
2019. nov. 1. 17:47
 9/18 anonim ***** válasza:
96%

Te irígy vagy kérdező. A párválasztás leginkább egyéniség függő, nem is annyira a kinézet dominál sok esetben.

Én 35 éves nő vagyok kb. 30 kg súlyfelesleggel. Ha elhagyna a párom, egyből találhatnék magamnak pasit. Így is lenne néhány jelentkező. Pedig egyáltalán nem tartozom a jó nő kategóriába. Párom 47 éves és nagyon jól tartja magát. Szakítás esetén ő is nagyon könnyen találhatna magának társat. Ő is nagyon kedves, barátságos ember.

Szóval tök mindegy hány éves vagy, férfi-e vagy nő, szinte minden a kisugárzástól, modortól függ.

Te meg elég nagy lúzer lehetsz barátom, hogy ilyen fiatalon nem tudsz összeszedni egy csajt. Miért nem jöttél össze te a 40-es MILF nénivel?

2019. nov. 1. 17:51
 10/18 A kérdező kommentje:
Azért nem jöttem össze vele,mert nem kellek neki,alacsony vagyok sajnos.
2019. nov. 1. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!