Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem felháborító szerintetek?
Mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja.
Ha te felháborodva akarod, hát tedd.
De itt mindenki azt mondja,hogy már 30 körül nem kell egy nő senkinek sem,nem még 40 körül,nekünk férfiaknak csak kedvez az idő,de akkor ez nem igaz :((
Egyébként én is megdugnám,pedig csak 28 éves vagyok,de nekem még barátnőm sincs :(
Miért lenne felháborító?
Miért nem szexelhetne bárki olyan férfival vagy nővel, akivel kölcsönösen vonzódnak egymáshoz?
(Amúgy nem tudom, hogy neked nem tűnt-e fel, de sokkal több férfinak van jóval fiatalabb barátnője, élettársa, felesége stb., mint fordítva.)
Az nem zavar téged, mikor negyvenes, ötvenes férfiakat látsz 10-15 évvel fiatalabb nővel?
Vagy legalább következetes vagy, és minden ilyen pár láttán is mélységesen felháborodsz? xD
Te irígy vagy kérdező. A párválasztás leginkább egyéniség függő, nem is annyira a kinézet dominál sok esetben.
Én 35 éves nő vagyok kb. 30 kg súlyfelesleggel. Ha elhagyna a párom, egyből találhatnék magamnak pasit. Így is lenne néhány jelentkező. Pedig egyáltalán nem tartozom a jó nő kategóriába. Párom 47 éves és nagyon jól tartja magát. Szakítás esetén ő is nagyon könnyen találhatna magának társat. Ő is nagyon kedves, barátságos ember.
Szóval tök mindegy hány éves vagy, férfi-e vagy nő, szinte minden a kisugárzástól, modortól függ.
Te meg elég nagy lúzer lehetsz barátom, hogy ilyen fiatalon nem tudsz összeszedni egy csajt. Miért nem jöttél össze te a 40-es MILF nénivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!