Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen a neve a babának?
Figyelt kérdés
Terhes vagyok..
Kislányom lesz, csak nem tudom, hogy mi legyen a neve..
Tudtok pár jó nevet?
Köszönöm előre is a segítséget.
2010. júl. 17. 01:05
21/26 anonim válasza:
Gratulálok:)
Szerintem a Szonja és a Doroti szép nevek
22/26 anonim válasza:
vegyetek a kezetekbe egy naptárat és karikázzátok be azokat a neveket, amik mindkettőtöknek tetszenek :) utána már csak azok között kell egy sorrendet felállítani közösen
nekem egyébként a Réka és a Zoé tetszik nagyon
23/26 anonim válasza:
Barbara, Alexandra, Kornélia, Ramóna, Noémi, Karolina, Szamanta, Diána, Vanda, Dalma :D nekem ezek tetszenek :)
25/26 anonim válasza:
Ha fiú, akkor: Lakatos Marlonbrandó, Aléhandró, vagy Dzsoki
Ha lány, akkor: Paméla
26/26 anonim válasza:
Már nem azért, de oda van írva hogy "kislány" !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!