Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szuljek kizarolag azert, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szuljek kizarolag azert, hogy a ferjem ne hagyjon el?

Figyelt kérdés

Sosem vagytam gyerekre, de igazabol azt hittem az ido elteltevel valami megvaltozik bennem es akarni fogok..aztan jottek a gyerekvallalasok a tarsasagban es sajnos egyre inkabb ugy ereztem, hogy ez nem nekem valo..kozben a ferjem is vegig ismerte a hozzaallasomat, de mindig abban remenykedett, hogy megvaltozom..

o nagyon szeretne gyereket es megmondta, hogy ha nem szulok akkor el fog valni..en megertem ot, de o nem erti meg, hogy csak miatta nem tudom "bevallalni" a gyereket..

az egyetlen dolog amiert bevallalnam az, hogy ne hagyjon el a ferjem, de ugy erzem ezert nem szulhetek.

nem tudom mit tegyek..a legrosszabb az, hogy a ferjem mindent ramhord azert amiert nem akarok gyereket (onzo vagyok, ilyen vagyok, olyan vagyok) es nem tudom hogy jogos-e a reszerol.

2019. okt. 10. 10:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

#10-es: semmi köze a pontozásokhoz, hogy ki gyerekpárti és ki nem. Minden lepontozott válasznak volt olyan tartalma, ami nem való ide.

Olyan pedig ne szüljön, aki nem akar. Nem önző dolog az, ha nem akarsz egy életet létrehozni csak azért, hogy tönkretedd. Mert ha nem szeretnéd a gyereket, akkor akarva akaratlanul is az fog történni. Sokkal önzőbb dolog arra kérni téged, hogy vállalj be egy gyereket, csak az ő kedvéért. Pláne, hogy ebben az esetben te viselnéd az összes változást a testeden terhesség alatt, után. Enélkül is önzőség, ha a nő akarja, és a férfi nem, de így még inkább.

2019. okt. 10. 11:40
 12/20 Rockarc ***** válasza:
92%

Az amerikai statisztikak szerint amikor az abortusztilalmat eltoroltek, ra 20 evre jelentosen csokkentek a buncselekmenyek az adott allamban. Mivel ez jo nagy atfedessel ment vegbe az allamok kozott es mindegyiknel megfigyelheto volt, ezert ki lehet jelenteni, hogy azokbol a gyerekekbol, akiket nem akartak a szuleik, lenyegesen nagyobb esellyel lett bunozo. Az osszefugges valahol ertheto is.

Ne szulj, ha nem akarsz. Ha le akar lepni miatta, akkor menjen. Sot, en mar most valasztas ele allitanam, hogy ne az legyen, hogy keresgel meg beujit melletted, aztan lelep. Kenyertoresre kell vinni a dolgot, mert most a te kezedben van a dontes.

43F

2019. okt. 10. 11:45
 13/20 anonim ***** válasza:
79%
Ha nekem elkezdené ezt mondogatni hogy ilyen meg olyan vagyok csak azért mert nem akarok gyereket,se ő,se a gyerek nem kellene,keresnék olyat,aki tényleg nem akar,és gyerek nélkül is szeret.
2019. okt. 10. 12:26
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj bele, mihez kezdesz, ha a szülés utáni depressziód lesz, rámegy a házasságod, és elváltok!

Gyerekkel nem lehet egy férfit megfogni. Erre is igaz. Hiába szülsz csak ezért, nem lesz arra garancia, hogy veled marad utána.

Viszont duplán fogsz szívni, ha egyedülálló anya maradsz, és nem is akartad a gyereket. Az ő élete pedig katasztrófa lesz.

Váljatok el! Te is jobban jársz! Már az is válóok, hogy mindennek elhord.

2019. okt. 10. 13:13
 15/20 anonim ***** válasza:
69%

Én a férjem kedvéért szültem, nekem annyira nem hiányzott a gyerek. De azért nem tartottam akkora tragédiának se, ha lesz. Sok aggodalmam volt és nem volt türelmem a gyerekekhez.

De amikor azt hittem, terhes vagyok, mindig olyan varázslatos érzés fogott el, hogy ez valami óriási csoda, ami most bennem zajlik. Aztán mikor kiderült, hogy mégse vagyok terhes, akkor meg annak örültem, hogy nem vagyok terhes. Ki nem állhattam a legtöbb gyereket.

Aztán megszületett a lányom és feje tetejére állt a világ. Életem legnagyobb szerelme. Olyan édes, hogy el se tudom mondani!:) Én aztán szerettem volna 2. babát, a férjem meg nem. :(

2019. okt. 10. 13:25
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Csak azért ne szülj.Akkor vállalunk gyereket,ha szeretnénk anyák lenni és nem azért,hogy házasságmegmentésre használjuk fel.

Ha a párod ezért el akar menni,hadd menjen,te ne engedj az elveidből,mert nem lesz jó vége.

2019. okt. 10. 13:27
 17/20 anonim ***** válasza:

"Viszont duplán fogsz szívni, ha egyedülálló anya maradsz, és nem is akartad a gyereket."

Miért az az alapvetés, hogy az anya viszi a gyereket váláskor?

2019. okt. 10. 14:08
 18/20 anonim ***** válasza:
27%

"nem erti meg, hogy csak miatta nem tudom "bevallalni" a gyereket..

az egyetlen dolog amiert bevallalnam az, hogy ne hagyjon el a ferjem"

Itt a saját önzőségedre célzol?

Szóval ő anynira önző, hogy elhagyja a 'szerelmét', ha nem lesz gyerek. Te meg annyira, hogy az ő vágyaiért nem, de azért hogy neked legyen ő, kár gondolkozol rajta.

Őrültek vagytok. Pszichiátriai betegek. Kóros önzőség, kóros tévképzetek, kóros hiány a kommunikáció, együttműjödés, önismeret terén.

2019. okt. 10. 16:48
 19/20 anonim ***** válasza:

uuuu, en 2 csaladot is ismerek, ahol a nok (baratno/unokateso) eseteben a gyerekvallalas elso szempontja az volt, hogy megtartsak a ferjet. Mondanom sem kell, hogy egyiknel sem lett sikeres a dolog, mert ezert/azert a ferj igy is ugyis otthagyta a not.

Elmultam 40, sose voltak anyai osztoneim, hiaba szivtak a verem a szuleim, a baratnoim, a kornyezetemben mindenki, bennem abszolut nem volt meg a kesztetes hogy szuljek. Es ezt a mostani parom el is fogadta, sot, o sem tudja elkepzelni hogy legyen valaha gyereke. Ilyenek vagyunk. Nincs ezzel semmi gond. Azzal viszont nagy a gond, hogy 2 olyan ember koti ossze az eletet, akik ilyen elteroen gondolkoznak a gyerektemarol.

Konyorgom ne szulj neki gyereket, csak azert hogy megtartsd! Csak magaddal cseszel ki es a gyermekkel. Szerintem irto nagy a kockazata annak, hogy szulsz es nem fogod elegge szeretni a gyereket (hiszen nem voltak erre hajazo osztoneid) es a ferjed is talal valami mas okot arra, hogy elhagyjon.

2019. okt. 10. 19:28
 20/20 anonim ***** válasza:
27%
Ő normális. Te nem. Hagyd el, hogy boldog élete legyen!
2019. okt. 11. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!