Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy egy párkapcsolat fennmaradásáért kizárólag a férfi felelős?
Kizárólag?
Nem. Egy kapcsolatban két ember van, mindkettejükre szükség van, mindkettejüknek bele kell tenniük magukat.
Nyilván soha nem volt nőd, és így nem is lesz.
Elméleted akkora baromság, hogy nincs értelme bármit is hozzáfúzni.
Jesszus, honnan szedted ezt a bullshitet, férfihang.hu...? 😅
Akinek van egy kics esze és némi eq-val is rendelkezik, az tudja, h ez nettó fhasság.
Dehogy! Egy párkapcsolat jól működëséért minkét félnek ugyanannyit kell tennie. Nem szerencsés, ha egyik v. másik fél dominánsabban irányít.
Együtt kell kézben tartani a dolgokat.
Azt gondolom hogy a hozzád hasonló férfiaknak vagy sosem volt még kapcsolatuk az életben, de szeretik járatni a szájukat a témában, mert elolvastak 2-3 redpilles cikket. Vagy volt már kapcsolatuk, de egy az egyben természetesnek vesznek és semmibe is vesznek mindent amit a nő csinál a kapcsolatban. Hányinger mindkét kategória, és tényleg nem érdemlik meg a nők társaságát, törődését és szerelmét.
De szerintetek ez úgyis csak teher, nem?
Mindkettőnek tennie kell,fèrfinek es nőnek is.
Fifti fifti.
Kerdezo, azt hiszem nagyjabol ertem mire gondolsz, csak a szohasznalatod nem a legjobb, tul sarkos es felrevezeto.
Teljesen igazad van abban, hogy a nok besokallnak attol, ha mindent ok iranyitanak, csakhogy erre a magyarazat nem egy spiritualis maszlag a principiumokrol, hanem csak a jo uncsi valosag: ha mindent o iranyit az azt jelenti, hogy minden kozos feladatot o tart szamon es intez el. Mindent, minden nap, egesz nap.
O hivja ki a szerelot, mert te mindig csak igergeted, halogatod. O tudja a szuleid nevnapjat, szuletesnapjat, o veszi meg helyetted az ajandekot. O ker neked idopontot a fogorvoshoz. Egyedul valasztja ki hol nyaraljatok, majd a passzivitasod lattan megsertodik, inkabb meg se szervezi, te meg nem fogod tudni oktoberben, hogy miert sohajtozik, miert szologat be.
Szoval az iranyitas nem a legjobb szo a helyzet leirasara, mert persze, o hozza egyedul a donteseket, de a vegrehajtas terhe is rajta marad, ez pedig minden tiszteletet ki fog belole olni irantad. De meg ha szolgalatkeszen meg is teszed, amit ker, de nem vagy resze mentalisan a folyamatoknak akkor is elege lesz.
Szoval diohejban a lenyeg:
-Legyen velemenyed es hallgasd meg az ovet is, hozzatok kozos donteseket.
-Neha hozz egyedul is donteseket, mert nem vagy kisgyerek, hogy mindenhez engedelyt kerj. A dontes az teher, ha neha leveszed ezt a vallarol azert halas lesz.
-A szavahihetoseg szexi: ha megigersz valamit azt csinald meg idore, kiabrandito a halogato ferfi. Ha valami miatt nem megoldhato akkor mondd el idoben, ha utolag derul ki az tekintelyrombolo.
-Legy jelen, probalj meg emlekezni arra, amit mond, ker, javasol.
-Ha valami nem tetszik azt mondd el vilagosan, de ne hagyd ra, ne sunnyogj, mert a nem tudom, talan, majd, oke azok nem rendes valaszok. A "nem szeretnem/akarom/merem/lehet, mert..." az valasz.
Mindig a mamám írányított a kapcsolataiban, de inkább őt csalták meg. Úgyhogy nem hiszem, hogy ez az elmélet bárhol is helyt állna.
Én úgyis abba hiszek, hogy a kapcsolatban ketten vagyunk és együtt kell döntenünk. Én sem akarom írányítáni a párom és ő sem engem. Ha írányítani kéne azt a kapcsolatot megette a fene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!