Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szuljek kizarolag azert, hogy a ferjem ne hagyjon el?
Sosem vagytam gyerekre, de igazabol azt hittem az ido elteltevel valami megvaltozik bennem es akarni fogok..aztan jottek a gyerekvallalasok a tarsasagban es sajnos egyre inkabb ugy ereztem, hogy ez nem nekem valo..kozben a ferjem is vegig ismerte a hozzaallasomat, de mindig abban remenykedett, hogy megvaltozom..
o nagyon szeretne gyereket es megmondta, hogy ha nem szulok akkor el fog valni..en megertem ot, de o nem erti meg, hogy csak miatta nem tudom "bevallalni" a gyereket..
az egyetlen dolog amiert bevallalnam az, hogy ne hagyjon el a ferjem, de ugy erzem ezert nem szulhetek.
nem tudom mit tegyek..a legrosszabb az, hogy a ferjem mindent ramhord azert amiert nem akarok gyereket (onzo vagyok, ilyen vagyok, olyan vagyok) es nem tudom hogy jogos-e a reszerol.
Házasodni se kellett volna. Ez nem olyan különbség, ami a "jovanazugyis" kategóriában van.
Ne szulj , ha nem szeretnéd, mert a gyereked fogja megszivni.
Én nem szülnék csak ezért. Váljon el, ha nem volt képes felfogni, hogy nem akarok gyereket. Keressen olyat, aki szül.
Egyébként jobban átkellett volna gondolnotok ezt a házasság előtt. Ritka az, amikor valaki megváltoztatja a véleményét, főleg ebben a dologban. Erre a kevésre nem éri meg alapozni. Remélem rájöttél te is, és ő is.
A katolikus vallásban is akkor tekintik érvényesnek a házasságot, ha a két fél el tudja hálni a házasságot. Most ti nem tudom mennyire vagytok vallásosok vagy nem, de ez mindegy is igazából.
Mivel a ti kapcsolatotoknak nincs "gyümölcse" ezért érvénytelen a házasság, ha így nézzük. A férfinak minden jogalapja megvan, hogy új asszonyt vegyen magának.
"Talán ezt nem kéne!"
Hát nagyon nem!
De a saját döntésed. De vállald következményeit, tehát ha az lesz a vége ami előre borítékolható, akkor ne sírd körbe a világot, meg sírj állandóan, hogy "kevés a szociális támogatás" stb.
Az egy gyerek, 9 hosszú hónap. Aztán nem csinálhatod vissza.
Istenem ne légy te is retardált hülye.
Inkább a férjedet hagyd el.
Növesszen magának méhet és hordjon ki saját maga gyereket.
Nem Nellinek hívnak ugye?
A válaszolók nagyrészt a válásra buzdítanak, ebben egyetértés van. A különbség annyi, hogy a gyerekpártiakat mind lepontozzák, a szülés ellenieket pedig fel :D
Ez egy új GYK-s irányzat vagy csak a tipikus nőknek mindig igazuk van hozzáállás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!