Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek kit lehet szereton...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kit lehet szeretonek nevezni? Kizarolag azt akivel az ember szexualis kapcsolatot letesit?

Figyelt kérdés

A kerdes furan hangzik valoszinuleg, de egy olyan helyzetben vagyok ahol nem tudom milyen szerepet toltok be mert klasszikus ertelemben nem vagyok szereto..

Van egy kapcsolatom egy nos pasival (igen..tudom..nem egeszen igy terveztem). Ami tortenik koztunk az tobbnyire lelkizes, beszelgetesek, de volt mar koztunk csok is..

Klasszikus ertelemben nem vagyok szereto mert nem fekudtunk le egymassal...megis mostanaban ugy erzem magam mintha az lennek, marmint gondolom hasonlo erzesek fogalmazodnak meg egy szeretoben is mint bennem, mert nagyon fontos lett a pasi nekem es nem igen tudom elviselni mar ezt a helyzetet..

Mondtam is neki, hogy en nem akarok szereto lenni de lassan teljesen ugy erzem magam mintha az lennek es szornyu erzes. Buntudatom is van rendesen..

2019. aug. 29. 10:37
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Mindig oka van, ha egy házasságban élő ember harmadik fél felé nyit. Te biztosan tudod miért teszi. Neked kell mérlegelned, hogy ez az ok elég-e ahhoz, hogy a jelenlétedet igazolja vagy sem.

Én egy nővel jártam így. Bántalmazó (elnyomó) kapcsolatban élt, gyakorlatilag háztartási berendezésként. Sokat lelkiztünk, később lett egyéb is, de a lényeg, hogy tudtam neki segíteni abban, hogy új alapokra helyezze a házasságát. Azóta úgy tudom rendben vannak a dolgai. Persze velem való kapcsolata is megváltozott. De nem bántam meg, mert segítettem neki és én is tanultam sokat.

Amikor csókolóztál, attól kezdve szerető lettél. Barátok nem csókolóznak. Idővel több is lesz köztetek, ha így folytatjátok. Ahogy írtam, mérlegeljed, hogy ezt szeretnéd-e vagy sem.

2019. aug. 29. 10:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A csók pillanatatától klasszikus szerető lettél.
2019. aug. 29. 10:48
 3/7 anonim ***** válasza:
40%

Szerető vagy! A jó értelemben. :)))

Sajnálom azért a házasságát, de legalább ez van.., remélem a nő is talál kielégülést.

2019. aug. 29. 10:54
 4/7 A kérdező kommentje:
3as..hogy lehet jo ertelemben szereto lenni?
2019. aug. 29. 10:57
 5/7 anonim ***** válasza:
68%
le kell vele feküdni:)
2019. aug. 29. 11:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Pf,ez egy zsakutca. Lépjel tovább!
2019. aug. 29. 12:10
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig a külföldi kamu hapeknál tart a 17 éves kislány 😂
2019. aug. 29. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!