Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi vesz rá egy nőt, hogy egy fesztiválon, több ezer ember mellett, a tóparton intim kapcsolatot létesítsen?
Figyelt kérdés
Konkrétan tőlünk 5 méterre csinálták, mintha egyedül lettek volna.2019. júl. 13. 09:23
1/24 anonim válasza:
A sok kevert cucc amit benyomnak ilyenkor
3/24 anonim válasza:
És egy férfit mi vesz rá? Amúgy jól írja az első.
4/24 anonim válasza:
Egy jól nevelt, visszafogott lányt semmi. Egy r@banc természetū nõt meg akármi. Vannak ilyen nōk, nem tudom miért vagy fennakadva ezen.
5/24 anonim válasza:
Az ilyen fesztiválokra,nem a tanult vagy jólnevelt réteg jár.Nem kell velük keveredni,probléma megoldva.
6/24 anonim válasza:
Tau bácsi és a tanult réteg nem jár szórakozni? Tanítson még legyen szíves!
7/24 anonim válasza:
Matematikai képlet: (Pia + Drog) x Ripanc faktoriális.
8/24 anonim válasza:
Az ember allatias osztonei. szerintem.
Es nem igazan tobb ezer ember az, mert nem a koncert teruleten dugtak. Vagy igen?
Ha satorban, akkor meg gondolom, azt gondoltak, hogy a satorfal eleg, hogy elvalassza oket a kulvilagtol.
(mar ha a pasijaval csinalta, jobb esetben)
De lattam en a Sziget fesztivalrol tudositast, amikor konkretan sorban alltak a pasik a sator elott es dugtak a not.
9/24 anonim válasza:
Ilyenkor miért csak a nő van leszólva? A férfi, akivel csinálta, nem szánalmas csak a nő?
Egyébként igen, a pia és a drog.
10/24 anonim válasza:
Miért mindig a nőket kell vegzálni? A férfinak is ugyanakkora szégyen ez.
Egyébként valószínűleg alkohol, drog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!