Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akinek volt idősebb 10-15 korkülömbséggel kizárólag szex kapcsolata valakivel? Megbántad? (nem fizetős)
_korkülönbség_
Azt csinálsz amit akarsz, nagykorú vagy.
Mindig voltak és lesznek ilyen korú emberek között kapcsolat, hogy mi lesz a végkifejlet vagy megbánod-e azt csak a Jóisten tudná most megmondani előre.
Ő már most közölte,hogy nem akar mást csak ezt a kapcsolatból. Engem viszont már tizen éves koromtól vonzanak az ilyen korban lévő férfiak. Akkor még bátortalan voltam,dee folyton azon agyalok,hogy egyszer élünk és ha nem most akkor mikor legyen ilyen az életmben? Most amúgy sincs barátom és kilátásban sincs,emiatt is jó lenne...
csak félek,hogy nem tudom majd kezelni az érzelmeimet.
#3as vagyok.... valaki őszinte és le lett pontozva.... nana. Minden pasi megy a pina után sokszor a felesége mellett IS, ez nem gondd. Na de ha egy nő felvállalja, h a férjék kívül ült más kakasán is előtte, az már pokolig kísérő bűn...
Én legalább nem vagyok álszent. Kipróbáltam és jó volt! Mi van akkor?
Férfiként írom, nekem volt 22 évesen egy 34 éves nővel. Nem kimondottan csak szexkapcsolat voltak érzelmek is. Ugyan rossz volt amikor vége lett.
De nagyon jó volt a vele töltött idő, örök élmény marad.
Mai napig beszélünk időnként csak már nem olyan szoros a kapcsolat.
Ha régóta vágysz rá és most lehetőséged van szerintem próbálod ki vele.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!