Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket is megszólítottak idősebb férfiak mikor 12-14 évesek voltatok?
Az idősebb alatt 25 körülieket értek.
Emlékszem egyszer 12 éves voltam, és fényes nappal a nyílt utcán megállított egy férfi, hogy nem akarok-e meginni vele valamit. Mondtam neki, nem, és szerintem ő sem velem, mert még csak 12 éves vagyok. Erre meg azt válaszolta "nem baj". ´
Akkor még nem is fogtam fel úgy, de amikor elmondtam a mamámnak (hozzá mentem eredetileg), nem akart hazaengedni egyedül.
Tudom, hogy vannak 12 évesek manapság, akik sminkkel, öltözködéssel, festett hajjal kinéznek 16-nak, de én olyan "igazi" 12 éves voltam, szóval rövidnadrágos-pólós-szandálos, szinte lapos még, nem is túl magas, tehát el nem hiszem, hogy idősebbnek nézett volna.
Sajnos igen. Nem csak 25, de 45 évesek is.
Egy időben ezek miatt nagyon megundorodtam a férfiaktól.
Én most 28 vagyok. Kb 12-13 éves korom óta megnéznek és megdicsérnek a pasik. Régebben utánam is fütyültek, volt, hogy autóból is. Én ennek tiniként nagyon örültem, növelte az önbizalmam és boldog voltam, hogy bejövök a srácoknak. De ettől több soha nem történt.
Az akkori divatnak megfelelően öltözködtem, nyáron pl. haspóló, fehér tapadós hosszú nadrág (mint tudjuk a fehér átlátszik, meg volt egy sárga háromnegyedes nadrágom ami úgyszintén átlátszó volt) és pár centis fehér szandi volt a lábamon, vagy papucs. 159 centihez voltam 53-54 kg. Azóta lefogytam 49 kg-ra.
És én tiniként nem sminkeltem, igaz, most se nagyon.
Azt azért hozzá kell tennem, hogy 16 évvel ezelőtt azért simán el mertem menni enyhe sötétedéskor mamámékhoz a város másik végébe, ma már ezt nem merném megtenni.
13 eves koromtol ez volt. En 163 voltam es 47kg, baromi vekony, mellem szinte alig latszott, viszont formas, kerek fenekem volt. Folyamatosan kikezdtek velem a 20-30as pasik sot a 40ek kozul is akadtak boven. En borzasztoan megvetettem es lenezztem oket. A hiusagomnak jol esett, de legszivesebben lehanytam volna oket.
Vegul az elso hosszabb kapcsolatom 15 evesen egy majdnem 30as pasi volt aki jocskan feltornazta a ferfiak fele az elvarasaimat, amit nem egyszeru megugrani. De a ferjemnek sikerult igy mar 17eve egyutt vagyunk, mellesleg o is 10 evvel idosebb nalam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!