Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarnak a fiatal férfiak egy sokkal idősebb nőtől? Hogy értik, hogy barátság extrákkal?
Figyelt kérdés
20-30 év korkülönbségről beszélek.
Nem öltözöm, nem viselkedem kihívóan, sőt még gazdag sem vagyok.
Köszönöm, ha válaszoltok!
#barátság #extrákkal.
2019. febr. 25. 07:43
2/16 A kérdező kommentje:
Miért nem a saját korosztályukból?
Nem hajléktalan munkanélküliek, jól szituáltak, műveltek.
2019. febr. 25. 07:58
3/16 anonim válasza:
Tehát nem hajléktalanok, hanem egy fokkal feljebb. Nekem az nem jólszituált kategória.
4/16 anonim válasza:
Nyilván szexet. A barátság extrákkal= szex. Ne legyenek illúzióid.
Egy idősebb nővel jó esetben jobb a szex, jobban ismeri a saját és partnere testét, nem gátlásos, és felszabadultabban élvezi azt.
Ennyi.
5/16 anonim válasza:
Jobb szexet mint amit a korosztályuktól megkapnanak
6/16 anonim válasza:
Én még azt sem mondanám,hogy egy idősebb nővel jobb a szex. Inkább a kíváncsiság vezérli,hogy ilyet is kipróbáljon, mert manapság olyan trendi :(
7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Értetlenül álltam a dolgokhoz, hiszen ha egy fiatal nő nem szeretne az apja korosztályával intim kapcsolatot, természetesnek tartottam, hogy egy férfi sem az anyjáéval.
Durva, hogy kíváncsiságból.
Örülök, hogy nemet mondtam. :)
2019. febr. 25. 10:34
8/16 anonim válasza:
Én a szerepjátékok temérdek lehetöségét látom benn:)
29F
9/16 anonim válasza:
Rengeteg fiatal nő vágyik az apja korosztalyara. Ugyanígy egyre több fiatal fiú is idősebb nőre.
10/16 anonim válasza:
Lehet, hogy mert izgatja a fantáziájukat, hogy milyen egy idősebb nővel;Vagy pedig nem jutott nekik elég az anyai gondoskodásból, és egy idősebb nő meg talán tudna úgy szeretni, olyan gondoskodást mutatni felé; vagy pedig tényleg csak izgatja a fantáziájukat; erre gerjednek; kíváncsiság vezérli őket, hogy milyen egy idősebb, érettebb nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!