Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarnak a fiatal férfiak egy sokkal idősebb nőtől? Hogy értik, hogy barátság extrákkal?
20-30 év korkülönbségről beszélek.
Nem öltözöm, nem viselkedem kihívóan, sőt még gazdag sem vagyok.
Köszönöm, ha válaszoltok!
Egy idősebb nő bóknak is veheti, ha egy fiatalabb férfi közelít hozzá, hiszen testünk már nem olyan mint régen.
Barátság extrákkal (miket tanulok én itt :) pedig nyújt
egy tüzet, amit egy fiatal férfi tud gyújtani, mert a hasonló korú férfi esetleg csak parázslik.
Csak nehogy tűzvész legyen,mert ezek a kapcsolatok nem tartanak sokáig. Igaz, a többire sincs garancia.
"Miért nem a saját korosztályukból?"
Többféle oka lehet ennek. Ha rosszindulatú akarnék lenni, azt mondanám, azért keresnek idősebb nőt, mert annál nincs akkora tétje a dolognak. Kisebb az esélye, hogy nemet mond.
Kisebb az esélye,hogy nemet mond? Hát ezt kétlem! Egy normális nő, aki csinos, értelmes, megfelelő családi/egzisztenciális háttérrel semmivel nem mond könnyebben igent mint egy huszonéves.Se huszonéves pasinak, se a saját - mondjuk negyvenes- korosztályának.
Nem hiszek az apa/anyakomplexusban sem.
Nekem is volt jóval fiatalabb pasim és van gyerekem is. Teljesen máshogy fordultam a sráchoz mint a gyerekemhez, és Ő sem az anyját látta bennem. Mielőtt bárki csak a szexre koncentrálna: mindenről el tudtunk beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!