Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit akarnak a fiatal férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarnak a fiatal férfiak egy sokkal idősebb nőtől? Hogy értik, hogy barátság extrákkal?

Figyelt kérdés

20-30 év korkülönbségről beszélek.

Nem öltözöm, nem viselkedem kihívóan, sőt még gazdag sem vagyok.

Köszönöm, ha válaszoltok!

#barátság #extrákkal.
2019. febr. 25. 07:43
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Egy idősebb nő bóknak is veheti, ha egy fiatalabb férfi közelít hozzá, hiszen testünk már nem olyan mint régen.

Barátság extrákkal (miket tanulok én itt :) pedig nyújt

egy tüzet, amit egy fiatal férfi tud gyújtani, mert a hasonló korú férfi esetleg csak parázslik.

Csak nehogy tűzvész legyen,mert ezek a kapcsolatok nem tartanak sokáig. Igaz, a többire sincs garancia.

2019. febr. 25. 11:00
 12/16 anonim ***** válasza:
NÉzd, nekem egyszer azt mondta egy fiatal srác erre a kérdésre, hogy "mert a lányod d..gatják magukat, a nők viszont d..nak."
2019. febr. 25. 11:36
 13/16 anonim ***** válasza:

"Miért nem a saját korosztályukból?"

Többféle oka lehet ennek. Ha rosszindulatú akarnék lenni, azt mondanám, azért keresnek idősebb nőt, mert annál nincs akkora tétje a dolognak. Kisebb az esélye, hogy nemet mond.

2019. febr. 26. 18:02
 14/16 anonim ***** válasza:

Kisebb az esélye,hogy nemet mond? Hát ezt kétlem! Egy normális nő, aki csinos, értelmes, megfelelő családi/egzisztenciális háttérrel semmivel nem mond könnyebben igent mint egy huszonéves.Se huszonéves pasinak, se a saját - mondjuk negyvenes- korosztályának.

Nem hiszek az apa/anyakomplexusban sem.

Nekem is volt jóval fiatalabb pasim és van gyerekem is. Teljesen máshogy fordultam a sráchoz mint a gyerekemhez, és Ő sem az anyját látta bennem. Mielőtt bárki csak a szexre koncentrálna: mindenről el tudtunk beszélgetni.

2019. febr. 26. 18:15
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
AZ idősebb nőknél a nagy farkuak szoktak kezdeni , mivel be vannak járatva , mig a fiatalok csak nyavajognak nekik.
2019. febr. 26. 19:19
 16/16 anonim válasza:
4 és fél évig voltam egy nálam 22 évvel idősebb nővel. Hogy miért? Beleszerettem. Nincs anyakomplexusom, egyszerűen komolyabb volt érettebben gondolkodott mint egy velem egykorú, nem vinyíkolt mint a fiatal csajok. Értelmes dolgokról tudtam vele beszélgetni, a szex pedig maga a Mennyország volt, imádtam. Csak sajnos ő nem tudott beletörődni a korkülönbségbe, így vége lett.
2019. dec. 21. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!