Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha beleszerettem egy 35 évvel idősebb, családos férfiba?
1 éve ismerjük egymást és 2-szer szexeltünk,de ő családos meg nekem is van párom. Nehezen tudjuk megoldani a találkozást, de egész nap ő jár az eszemben.
19/L
Szánalmas r..bi vagy, a párod idejét is rabolod. Ha nem akarsz vele lenni, akkor szakíts.
Anyukád ilyen példát mutatott neked? Ő is csalta apukádat a háta mögött?
Amikor ilyen kérdést kiírsz, mit vársz? Hogy majd segítenek neked egy alapvetően szánalmas dologban, amivel egy embert és egy családot is rombolsz alávaló módon, csakis az élvezet kedvéért?
Téged úgy sem fog érdekelni a kioktatás, meg, hogy ejnye bejnye, mi pedig nem fogunk ebben asszisztálni. Mi a kérdés célja?
Miért ne lenne szánalmas?
Viszont, attól, hogy más is szánalmas, te sem leszel különb,
illetve magaddal foglalkozz, ne pedig a másikra mutogass mint valami kislány, hogy "de ő is, ő is azt csinálja"
Nyuszika, de, az is undorító, amit a nagypapa korú szeretőd művel. De nem én epekedek egy ilyen gusztustalan féreg után, hanem te. Hasonló a hasonlóval.
Évente kétszer sikerül viagrával produkálnia valami erekciót. Ha akarná, megoldaná, hogy többet legyen veled. Teszem azt: elválik.
kamu
amúgy a megcsalós férfiakat is kiosztják itt, szóval nyugi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!