Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem egy 23 évvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy 23 évvel idősebb férfiba. Vélemény?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek erről? Mit szólnátok hozzá ha egy ilyen párt látnátok az utcán? Milyen hátrány származhat egy ilyen kapcsolatból?

Hogyan mondjam ezt el a szüleimnek? A férfinek nincs se gyereke se felesége.

Összeségében a véleményetek érdekelne ezekkel a dolgokkal kapcsolatban!

Előre is köszönöm!

2017. jún. 8. 16:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Majd felébredsz.
2017. jún. 8. 16:15
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Egészségedre. Engem nem érdekel, akkor se ha látok ilyet. Van egy barátnőm, 25 évvel idősebb a pasija, először fura volt egy kicsit, de most már egyáltalán nem érdekel, mivel boldog (és 6 éve együtt vannak).
2017. jún. 8. 16:16
 3/22 anonim ***** válasza:
49%
Még hányszor teszed fel a kérdést???
 4/22 anonim ***** válasza:
65%

Már megint? :D

Az utcán nem nagyon szoktam figyelni az embereket.

Hátrányod annyi lehet, hogy nem lesz gyereked, mert kicsúszol az időből, mire rájössz, hogy túl öreg hozzád, vagy ha lesz gyerek, akkor nem lesz közöttük normális apa-gyerek kapcsolat. Mondjuk annak majd úgyis a gyerek issza meg a levét később, az nem téged érint. Bocsi, de én ekkora korkülönbséget nem tartok életképesnek.

A szüleidhez meg vidd haza és mutasd be. Én anyád/apád helyében kapnék egy szívrohamot :D, de felnőtt nő vagy, a te döntésed, ehhez másnak sok köze nincs.

5/22 anonim ***** válasza:
72%

Gondolom így hangozhatott máskor a kérdés:

Az nem gáz, ha egy 15 éves lány beleszeretett egy 38 éves férfiba?

2017. jún. 8. 16:25
 6/22 A kérdező kommentje:

Elnézést,de én még nem tettem fel ilyen kérdést.

Köszönöm a válaszokat!

2017. jún. 8. 16:26
 7/22 anonim ***** válasza:
59%
Dehogynem tettél fel már ilyen kérdést, legalább ne kamuzz. Ha gondolod szívesen be is másolom ide a linket.
2017. jún. 8. 16:31
 8/22 anonim ***** válasza:
19%
Hány éves vagy? A pasinak van felesége, gyereke?
2017. jún. 8. 16:33
 9/22 anonim ***** válasza:
86%
"A férfinek nincs se gyereke se felesége."
2017. jún. 8. 16:34
 10/22 A kérdező kommentje:

Na másold be ide a linket akkor. Most tettem fel először a kérdést..de másold be akkor,köszi.

Nem,nincs se felesége se gyereke

2017. jún. 8. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!