Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy 23 évvel idősebb férfiba. Vélemény?
Mi a véleményetek erről? Mit szólnátok hozzá ha egy ilyen párt látnátok az utcán? Milyen hátrány származhat egy ilyen kapcsolatból?
Hogyan mondjam ezt el a szüleimnek? A férfinek nincs se gyereke se felesége.
Összeségében a véleményetek érdekelne ezekkel a dolgokkal kapcsolatban!
Előre is köszönöm!
Gondoltam, hogy ezt mondod, hogy nincs felesége és gyereke sem, csak hogy ne buktasd le magad. De ezt a kérdést akkor is te tetted fel: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Egyébként meg mégis milyen válaszra vársz? Majd jól kihasználja a hamvas pun*cikádat párszor megd*ug, aztán el leszel felejtve. Játékszernek jó leszel.
Üdv a klubban, bár én csak 15 évvel idősebbe szerettem bele. :)
Amúgy no para, semmilyen hátrányod nem lehet belőle, szabad ország vagyunk, ha mindketten felnőttek vagytok, akkor semmi illegális nincs ebben, tulajdonképpen senkinek semmi köze hozzá.
Mondjuk kicsit aggasztó, hogy azon aggódsz, a szüleidnek hogy mondod el. Biztos felnőtt vagy? Mármint fejben is? Mert én pl. nem kerítenék ennek nagy feneket. ha összejön, elmesélem, hogy találkoztam egy ilyen meg olyan helyes pasival. Ezt meg ezt csinálja. Ilyen meg olyan színű a szeme. A huszadik sorban jutna eszembe kb. a korát elmesélni.
#11. A kérdést amit bemásoltál ide azt nem én tettem fel. Sajnálom hogy nem érted meg,de akkor sem én tettem fel. Mindenesetre köszi a választ! További szép napot!:)
#12. Csak beleszerettél vagy alakult is valami köztetek?
Nagyon nem aggódom amiatt,hogy mit fognak szólni,csak mindig is korombeli férfit szerettek volna nekem,nem egy 23 évvel idősebbet.Igen,tuti hogy felnőtt vagyok! :)
Vélemény?
Kicsit nagy a korkülönbség. Most lehet, hogy 30 évig működik, de idős éveidet biztos, hogy egyedül húzod majd le.
Hát, alakulgat, köszi, de lassan mossuk a partot. :)))
Én azért nem aggódnék. Egy fiatallal is előfordulhat, hogy az idős éveket már nem együtt töltitek, annyi minden történhet addig. És tudjátok mit, szívesebben élek le 15 évet boldogan valakivel, még ha utána el is kell veszítenem, mint 40-et boldogtalanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!