Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akad fenn mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akad fenn mindenki azon, hogy egy két gyerekes (egyedülálló), negyvenes apukát szeretek?

Figyelt kérdés

Még ő maga is meg szokta jegyezni, mások pláne, de én ezt akkor sem értem. Nekem is vannak gyerekeim. Tán a szülők nem szeretetnek többé, vagy mi van?? Meg azok talán nem szoktak kefélni?? Mondjuk arra már nem mondanak semmit, sőt, az neki dicsőség, de kapcsolat...

Úgy értem tudom, hogy így sokkal nehezebb, de a szerelem arról kellene szóljon, hogy együtt, egymásért, egymással mindent megoldunk. Vagy az talán neki, nekünk már nem jár??

De amúgy tök komolyan. Valakiről kiderült, hogy a közös ismerősünk. Megemlíteném őt neki, aki amúgy pár lépéssel mögötte személyesen is jelen volt, ő pedig annyit nyögött nekem oda nyeglén-bután, értetlen és enyhén szörnyülködő tekintettel, hogy neki gyerekei vannak. Bólintottam. Kimondtam a nevüket és korukat. Még mindig ugyanúgy nézett rám, és a biztonság kedvéért azért elismételte, mintha nem annak lett volna vehető a válaszom, hogy tisztában vagyok vele.

Velem van a baj? Mintha csak azt mondta volna, hogy házas, olyan képpel nézett rám - de nem az. Miért kellene ettől rossznak éreznem magam?? És főleg lemondanom róla?

Valaki magyarázza el könyörgöm, mert én ezt képtelen vagyok belátni.

2019. okt. 8. 21:28
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Kisiskolások a fiai. Simán lehetnének csak pár évvel fiatalabbak nálam, de az egyik 9, a másik 7.

Én érzem a súlyát, de nem zavar. Vagyis annyira nem, hogy eltántoríthatna.

Ezeket a reakciókat is letojnám, de a többedik alkalom volt ha nem is baráttól, de ismerőstől, és ez bánt. Meg az, hogy nem értem, nem tudom mire vélni.

2019. okt. 8. 22:22
 12/31 Rockarc ***** válasza:
72%

Nezd, masok a jeghideg logika alapjan latjak a kapcsolatod, ok nem visznek bele erzelmet, amikor valamire azt mondjak, hogy ez gaz, vagy minden okes. Teged elhomalyositanak az erzelmek. Nyilvan erzed, hogy nem jo ez igy, es kapod is a red flageket az ismerosoktol, de a dontes a tied. Mondom ezt szinten 40+-os ketgyerekes apukakent. Nagyon mas szakaszaban jartok az eleteteknek, par ev mulva te meg siman maxon porogsz, o meg orul, ha meg se kell mozdulnia.

Mennyire tervezel vele hosszu tavra? Mondjuk 10 ev mulva, hol lesztek egymashoz kepest? Keress inkabb valakit, aki korban hozzad van kozelebb, ne vegyel ekkora terhet a nyakadba, ne terheljetek egy kapcsolatot ekkora korkulonbseggel. Amugy a fickonak is lehetne annyi esze, hogy nem huszonevesek utan kajtat. A mai vilagban mar semmin nem lepodok meg, az onzoseg hatartalan lett.

43F

2019. okt. 8. 22:30
 13/31 A kérdező kommentje:

Egy barátnak azt kellene mondania, igen, ezt kifogtad apukám, nem csak egy (viszonylag) csinos, fiatal, hanem komoly nő, ez igen!

Meg: te csaj, igaz idős(ebb), de fiatalos és komoly (?) férfit sikerült kifognod.

Plusz: azért ésszel, szülők vagytok, ez nem tréfa dolog azért, számba kell venni.

De ez az értetlen, szúrós odavágás, ettől végem!

2019. okt. 8. 22:34
 14/31 A kérdező kommentje:

Igen, na ez az a része, amit ő is szokott mondani.. Hogy az elkövetkező 10 év oké, de azután mi lesz. Mi van, ha leesik a lábáról, én meg kitartok egy darabig, de aztán csak elcsábulok egy fiatalabb miatt, a szerelem is múlik addigra...

Mindig elszomorodom, mert józan ésszel ezek a kilátásai k, valóban, de ilyenkor ő is pont az érzelmeimet nem kalkulálja bele ebbe a képbe, és mikor nem lát, volt, hogy már sírtam is emiatt... Fiatal vagyok igen, de voltam 2 másik kapcsolatban, voltak kalandok, amiket mindig megbántam, és az elején tudtam,de 2 év után is mondhatom, mert akkor ismertem meg, hogy nem a legszebbek a kilátásaink, de még mindig a legjobb és egyetlen (!), amit csak el tudok képzelni, mégha oly nehéz is.

Ilyenkor elgondolkodom szeret-e (igazán), pedig csak fél :(

2019. okt. 8. 22:45
 15/31 Rockarc ***** válasza:
78%

Nezd, torvenyszeru, hogy a szerelem elmulik. Nem csodalom, hogy fel, siman benne van a pakliban, hogy 2 ev mulva jon egy srac a motorjan, radmosolyog es te mar odaig leszel erte. Eszkoztelen lesz az ellen, hogy o oregszik, te meg belepsz a leginkabb noies korszakodba. Nem akar o mar 50 evesen 30 eves kandurokkal meccselni. A bukmekerek ellenetek fogadnanak, marpedig ok aztan jol megnezik mire teszik a penzuket.

43F

2019. okt. 8. 22:55
 16/31 A kérdező kommentje:

Megmondjam a frankót? Veszteni valóm nincs. Szakított is velem, és bár nem mondott okot, de ez lehetett a hátterében túlnyomó részt.

Múltkor pont ott volt ő is, és igen, ez az ismerős is, és szóbajött valami, ami kapcsán felhoztam, mint példát, s aztán felé bólintottam, és ekkor mondta ezt. De azelőtt is megkaptam már ezt.

Ezután, jó idő után, pont aznap, újra beszéltem is vele. Én még mindig szeretem, de ezt nem mondtam ki. Csak elgondolkodtam. Igen, még mindig őt szeretem. Voltak ugye azóta (úgymond csakazértis) kalandjai, amiket megbántam, mert nem jelentettek semmit, és egy kapcsolatom egy harmincas pasival, de mit mondjak, mit mondhatnék, nem voltam vele boldogabb, sőt. Szóval csak néztem őt, és elgondolkodtam. Jóllehet, nekem még mindig csak az kell, amit ő adhatna. Bárcsak felfogná...

Ezzel jócskán elkanyarpdtam a kérdés től, és befolyásolni fogja az ezután érkező válaszokat... De a hátterében akkor is ez van. Hogy miért is kell ez szétválasszon minket.

2019. okt. 8. 23:02
 17/31 A kérdező kommentje:
15,jól összefoglaltam az ő szemszögét, igen. És megértem, csak bánt.
2019. okt. 8. 23:07
 18/31 A kérdező kommentje:
*Összefoglaltad
2019. okt. 8. 23:10
 19/31 anonim ***** válasza:
28%

@Rockarc:

Azt elfelejtetted, hogy a kerdezonek is gyereke van. Marpedig a motoros alfahimek nem a gyerekes anyukara fognak mosolyogni; egy kisgyerekes anyukanak igencsak le kell szallni a magas lorol.

2019. okt. 9. 01:18
 20/31 anonim ***** válasza:
80%
Én meg házas, 2 gyerekes apukát szeretek. Ja, és én is házas vagyok gyerekkel, csak nem vele. Na ezt kapja ki a sok prűd, álszent, aki azt hiszi, hogy ki lehet sajátítani egy embert és akik csak saját magukkal elnézőek. Hány ilyet ismerek!
2019. okt. 9. 01:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!