Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy hölgy, akiről tudom, hogy kb 1 éve egyedülálló. Próbáltam már facen ráírni, az utcán elbedzélgetni, randira invitálni. Valamiért hideg és elutasító. Miért?
Több oka is lehet.
1-Rengeteg csalódás a férfiakban
2-amorális
3-antiszociális
4-aszociális
5-pszichopátiás
6-szociopátiás
Valószínűleg az az oka, hogy nem tetszel neki.
Abban meg ne legyél biztos, hogy nincs senkije.
Van egy ismerősöm, amikor olyan 30 körül volt, én meg pár évvel több, akkor tudtam, hogy pont nincs senkije. Próbáltam ráhajtani, de lekoptatott. közel 10 évvel később még mindig nem volt senkije, és nem is igazán akart pasit magának.
Nem mondom, hogy minden csaj ilyen, de erre is van példa.
Én nem egy éve probálkozok.. hanem a csaj 1 éve egyedülálló! Én csak pár hónapja küldöm a jeleket. Az meg,hogy én nem lennék az esete? Hát szerintem az elég fura lenne. Nyílván nem én vagyok a világ legjóképűbb embere,nem is tartom magam annak, de én ismertem az előző élettársát,és hát.. inkább nem sértem meg távollétében a fiatalembert! De egyáltalán nem bunkó velem a csaj..akkor miért beszéltünk facen szinte éjszakákat, az utcán is mosolyog de max ennyi. Én nem akarom elhinni,hogy egy egészséges nőnek nem kell kapcsolat.. de ha nem is kapcsolat, egy kaland is nagyon jó dolog lenne. De elzárkózik. És mondom..nem csak velem ilyen,hanem másokkal is. Mintha csak azért lenne felületesen kedves a férfiakkal mert nem akar bunko lenni.Tuti nincs senkije. Ha lenne akkor azt elmondaná meg szerintem kiderülne. Minek azt titkolni. Azt mondta,hogy ö nem keres semmilyen kapcsokatot,nem is akar.. a sorsra bízza,hogy mikor érinti meg valaki.
Oké.. de egy nönek nem hiányzik a hús vér szexualitás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!