Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy hölgy, akiről tudom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy hölgy, akiről tudom, hogy kb 1 éve egyedülálló. Próbáltam már facen ráírni, az utcán elbedzélgetni, randira invitálni. Valamiért hideg és elutasító. Miért?

Figyelt kérdés
De nem csak velem hanem másokkal sem közvetlen,egyébként egy dekoratív 40-es hölgyröl van szó. A közösségin néha lájkoljuk egymás selfiejét, de ugyanugy én is lájkolok másokat is meg ő is másokat ahogy látom. Valamiért nem áll kötélnek senkinek "még"! De lassú víz partot mos remélem! A nők is emberből vannak nem?
2019. szept. 19. 19:55
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:

7-es!

Na!! Szerinted ez nem furcsa? Fene tudja,hogy miért ilyenek?

2019. szept. 19. 20:33
 12/47 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert rohadtul nem jössz be neki. El kéne fogadnod! Amúgy nem tudhatod, ki alszik az ágyában.
2019. szept. 19. 20:37
 13/47 A kérdező kommentje:

9-es!

Ha nem lenne esélyem,akkor miért lájkol szinte minden fotomat,szelfimet és miért beszélünk messengeren is meg az utcán? Eléggé mosolyog a szeme amikor találkozunk de csak ennyi. És ahogy írtam.. tőlem joképűbb,sármosabb lóvésabb ilyen olyan bölcs csávokkal is u.úgy viselkedik mint velem. Oké tegyük fel,hogy nem akar már komoly kapcsolatot (elfogadom), de lazát se? Akkor meg ne lájkolgasson.

2019. szept. 19. 20:38
 14/47 anonim ***** válasza:
38%
Nekem továbbra is az a véleményem, hogy aszexuális, esetleg mizantróp. A barátságotokat elfogadja, de ennél többre nincs igénye. Ne pocsékold rá az életidődet.
2019. szept. 19. 20:39
 15/47 anonim ***** válasza:
100%
Lehet udvariasságból likeol,meg még kitudja kit rajtad kìvűl,nőket,férfiakat vegyesen.Nem kellesz neki,ennyi.Azt meg nem tudhatod biztosra nincs e szeretője.Valószìnű,ha nyomulnál rá rendesen,nem foglalkozna veled ennyit sem.
2019. szept. 19. 20:42
 16/47 A kérdező kommentje:

Az ágyába max ő alszik egyedül.

Rég óta ismerem már,ő nem az a fajta akihez csak bárki bemehet és szex! Na meg akkor éjszaka mást csinálna és nem facebookozna. Egyébként olyan melóhelyen dolgozik nagyon sokszor éjszakai műszakban ahol csak nők vannak.. és beteg öregek.

2019. szept. 19. 20:43
 17/47 A kérdező kommentje:

Igen, vegyesen lájkol mindent,mindenkit.Kivéve az exét :)

A szeretőnek meg mi értelme van ha lenne neki? Akkor legyek én is az!

2019. szept. 19. 20:46
 18/47 anonim ***** válasza:
100%
Istenem... Talán csak kollégát engedhetne maga mellé, vagy nappal nem szexelhet? Ébredj már fel! Nem kellesz neki!
2019. szept. 19. 20:47
 19/47 anonim ***** válasza:
84%
A szerető azért kell,mert ha nem vagyok tul az exen,vagy nem kell kolonc a nyakamra,mert nincs olyan akivel együtt lennék,legyen aki kielégít.De te nem fogsz vele lenni semmilyen modon,hidd el.
2019. szept. 19. 20:52
 20/47 A kérdező kommentje:
Oké..elfogadom,hogy csak szimpatikus barátként tekint rám. De ha lenne neki valakije, vagy szexuális életet élne azt leszűrném.. föleg most a közösségi oldalak világában. Érdekes módon a képeihez amin csak ő van egy ffi hozzászólás sincs, és szív (imádom) lájk se. Egy szerető szerintem azért küldene neki valamilyen jelet a facebookra is nem? De nem látok ilyet! Lényegében 70-30% arányban inkább a női ismerősei lájkolják.
2019. szept. 19. 20:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!