Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy hölgy, akiről tudom, hogy kb 1 éve egyedülálló. Próbáltam már facen ráírni, az utcán elbedzélgetni, randira invitálni. Valamiért hideg és elutasító. Miért?
7-es!
Na!! Szerinted ez nem furcsa? Fene tudja,hogy miért ilyenek?
9-es!
Ha nem lenne esélyem,akkor miért lájkol szinte minden fotomat,szelfimet és miért beszélünk messengeren is meg az utcán? Eléggé mosolyog a szeme amikor találkozunk de csak ennyi. És ahogy írtam.. tőlem joképűbb,sármosabb lóvésabb ilyen olyan bölcs csávokkal is u.úgy viselkedik mint velem. Oké tegyük fel,hogy nem akar már komoly kapcsolatot (elfogadom), de lazát se? Akkor meg ne lájkolgasson.
Az ágyába max ő alszik egyedül.
Rég óta ismerem már,ő nem az a fajta akihez csak bárki bemehet és szex! Na meg akkor éjszaka mást csinálna és nem facebookozna. Egyébként olyan melóhelyen dolgozik nagyon sokszor éjszakai műszakban ahol csak nők vannak.. és beteg öregek.
Igen, vegyesen lájkol mindent,mindenkit.Kivéve az exét :)
A szeretőnek meg mi értelme van ha lenne neki? Akkor legyek én is az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!