Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy hölgy, akiről tudom, hogy kb 1 éve egyedülálló. Próbáltam már facen ráírni, az utcán elbedzélgetni, randira invitálni. Valamiért hideg és elutasító. Miért?
Azért érdekel még mindig,mert nem olyan könnyen kapható nö mint a többi! És soha nem utasított el sokadjára írom most már! Tehát soha nem válaszolt NEM-el, csak bizonyos kérdéseimre nem válaszol, vagy csak hallgat..max azt a választ adja,hogy nem tudom.
Oké.. de akkor felejtsen el a lájkolgatásával,meg a beszélgetéseivel. Ő se írjon. Ennyi!
Jó oké.. elfogadtam és elfogadom,hogy velem nem akar semmit.
De számomra akkor feltünő,hogy SENKIVEL nem akar semmit!
Kedves férfiak! Miért nem értitek meg, hogy a nők máshogy működnek?
Szeretjük a szexet,de nem kell bármi áron. Én évekig el vagyok nélküle,nem túl fontos!
Kérdező! Azt írtad, hogy gyerekei vannak. Épp ezért utasít el 20-ból 20-at, mert nem mindegy, hogy milyen embert enged a gyerekei közelébe.
Valószínűleg mindegyikben talált valami kivetni valót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!