Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy hölgy, akiről tudom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy hölgy, akiről tudom, hogy kb 1 éve egyedülálló. Próbáltam már facen ráírni, az utcán elbedzélgetni, randira invitálni. Valamiért hideg és elutasító. Miért?

Figyelt kérdés
De nem csak velem hanem másokkal sem közvetlen,egyébként egy dekoratív 40-es hölgyröl van szó. A közösségin néha lájkoljuk egymás selfiejét, de ugyanugy én is lájkolok másokat is meg ő is másokat ahogy látom. Valamiért nem áll kötélnek senkinek "még"! De lassú víz partot mos remélem! A nők is emberből vannak nem?
2019. szept. 19. 19:55
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%
A kapcsolat sem garantálja az állandó szexet. :)
2019. szept. 20. 17:45
 42/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hány éves vagy, de vagy nagyon fiatal, vagy nagyon nem értesz a nőkhöz, vagy nagyon értetlen vagy. Ez nem így működik, de ezt egy csomóan leírták már korábban, olvass vissza.
2019. szept. 20. 18:12
 43/47 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nem érted? Rengeteg nő csak szerelemből tud/akar szexelni, csak így élvezi. Én sem szexeltem már évek óta, kapcsolatban pedig naponta szoktam, és eddig mindig nagyobb libidóm volt, mint a férfiaknak akikkel együtt voltam (összesen három, mert hűséges típus vagyok) A köztes időszakokban pedig nincs senki, most sincs senki már évek óta. A falat kaparom néha? Igen! Lefekszem bárkivel aki jelentkezik? Nem! Akkor sem ha vonzó, de tudom, hogy nem lesz belőle kapcsolat, mert hosszú távra nem felel meg. Mit nem lehet ebből érteni? Erre van a vibri, azzal legalább mindig jó lesz és könnyebb várni az ideális partnerre.
2019. szept. 20. 21:05
 44/47 A kérdező kommentje:

43-as,és a többi válaszoló!

Igen,én teljes mértékben értelek téged, és ez szimpatikus is számomra! Egyébként nem vagyok már nagyon fiatal, és lehet,hogy több tapasztalatom van mint egyes válaszolóknak..talán azért is ragaszkodok az elvemhez a szex téren.

De még az előző 43-as hölgyhöz szólnék.

Tényleg nekem ez a szimpatikusabb elvekhez való hozzá állás amit te csinálsz,mert így legalább nem hagysz foltot a múltadban mindenféle kalandokkal.

Viszont! Én rengeteg nővel találkoztam életem során akik kihasználják az egyedülállóságukat és nyíltan elmondják,hogy nekik néha kell szex,mert élni kell az életet azért van. Ismertem egy nőt aki ugyanazt vallotta mint te,hogy neki biztos nem kéne senki még kalandtéren sem, mert annak idején amikor elvált és szingli volt egy párszor kipróbálta a kalandot,és nem élvezte teljes mértékben. Most X idő elteltével újra szingli,de már nem érdekli az elvek. Rájött,hogy hülyeség önmegtartóztatást csinálni. Nem fontos a szerelem,érzelem.. a testi élvezetet kell élvezni már erre a kis időre amíg él az ember.

Na ezért mondom,és gondolom,hogy idővel legbelül minden nő megváltozik előbb vagy utóbb! Mégegyszer mondom.. a tapasztalataim során szinte apáca életű nők változtak meg, és dobták el a vibrátort hús vér testi vágyakká!

2019. szept. 21. 08:04
 45/47 anonim ***** válasza:
74%

Van abban valami, amit te mondasz, de azért ez eléggé egyén függő. Figyelj, ha ennyire izgat a dolog, és azt mondod, hogy egy ideje már nagyon sokat beszélgettek, miért nem kérdezed meg egyenesen, hogy mik a szándékai, vagy, hogy vonzónak talál-e téged? Bár, ha kitér a randevú ötlete elől, akkor valószínűbb az, amit az egyik válaszoló írt, hogy önbizalom tuningnak kellesz, vagy barátnak. De szerintem kérdezd meg egyenesen, úgysem hagy nyugodni a dolog, és semmit nem veszítesz.

Egyébként én például férfiakkal sokkal jobb barátságokat alakítok ki, mint nőkkel, és sok esetben volt az, hogy annyira kellett egy bizonyos férfi barátsága, hogy bár érzékeltem felőle másfajta közeledést is, igyekeztem finoman kikerülni a dolgot, és visszaterelni a dolgot baráti alapokra... Sajnos sok esetben ez nem járható út, erre mondják, hogy férfi és nő közt nincsen barátság, mert az egyik mindig többet akar. Persze én is kerültem már az érem másik oldalára, tudom milyen ott lenni. Néha annyira kedvelünk valakit, hogy akkor is reménykedünk, amikor felesleges.

2019. szept. 21. 12:40
 46/47 anonim ***** válasza:
100%

Tehát azért, mert általad ismert egyes nők megváltoztak, azt gondolod, hogy mindenki? Ezt hívják általánosításnak. Azonkívül semmi apáca-életről szó sincs. Mint írtam, amikor van kapcsolat, az fullos. Ő is biztosan kiélte magát abban a kapcsolatban a házassága után.

Tudod az a helyzet, hogy ha belemegyek egy szex kapcsolatba, nem fogok keresni mellette mást, illetve találni, bevonzani stb. Nem tudnék úgy ismerkedni valakivel aki az igazi lehet, hogy szia, a Béla dug néha, de amúgy független vagyok. Én minden percben önmagam adom, nem játszom meg senkit. Ha van valaki akkor van valaki, ha nincs, akkor nincs. Ilyen vagyok. És ez nem apáca élet, mert ilyen vagyok a munkában, hobbiban, életben is. Mindent vagy 100%-osan vagy sehogy. Aki már próbálta és nem élvezte a szerelem/kapcsolat nélküli szexet, az nem fog változni. Aki élvezte, az persze bármikor érte nyúl majd. De én tudom, hogy nincs miért.

2019. szept. 21. 20:08
 47/47 A kérdező kommentje:

46-os!

Hidd el,hogy én is ezt a felfogást találom szimpatikusnak amit te írsz! Hasonló a felfogásod mint a volt élettársamnak!

Én megértem,hogy általánosításnak tünik számodra amit írtam a nőkről,lehet,hogy igazad van de lehet,hogy nem. Lehet,hogy 10,15 év múlva talán te is hatalmasat fogsz változni.Nem tudhatod!

Említettem a volt páromat.. amikor megismertem ő egy megcsalt,elvált nő volt. Kb 7 évig voltunk együtt,soha de soha nem csaltunk meg egymást, még csak flört sem volt soha másokkal, a facebookot pedig egyenesen utálta,mert ott az ember könnyen kapcsolatokat teremthet. Egyszer azért is sírt,mert pár percig beszéltem a zöldséges csajjal,de esküszöm csak szimpla duma volt politikárol,munkáról.

7 évig ő is ugyanúgy beszélgetett pár szó erejéig csávókkal,boltosokkal vagy közértben..én mégsem akadtam ki! Ugyan minek? Csak mivel őt megalázták korábban,megcsalták sajnos mentálisan sérültebb volt. Mesélte,hogy anno amikor már hónapokig nem volt semmilyen szexuális kapcsolata a férjével, párszor voltak kalandjai,mert akadt néhány férfi aki behálózta a sármjával de ott sem rögtön egy csapásra történtek a dolgok,meg egyébként is már a válás dolga intéződött! A lényeg,hogy elmondása szerint a kalandjaiból lévő azexuális élmények 50%osak voltak. A teste kielégült, de a lelke nem és megfogadta,hogy soha többé nem kér ilyenből még ha szingli is lesz mert nem érezte jol magét,nem tudott kiteljesedni igazán érzelem nélkül.

Hm.. még mindig a fejemben van amit mondott mellettem az ágyban egyszer,hogy hozzá már soha többé nem nyúlhat más, el nem tudná képzelni,hányingere lenne tuti stb. Boldogok voltunk. Aztán rengeteget kellett dolgoznia,ugyanugy nekem is.. ellaposodott a kapcsolatunk,mindig fáradt volt már, csipkelődött,beszólogstott nekem, igaz én is néha, de ő többször.

A szexuális életünk nulla volt,azt vettük észre,hogy csak egymás mellett vagyunk. Nem akarom rákenni az egészet,de ő változott meg valamiért..talán a munkahelyi barátnők befolyásolták vagy az a sok hülye női oldal,fórumok a facebookon ami agymosást csinál náluk. Nem tudom. De bevallotta már a legvégén,hogy már nem zavarja semmi,nyugodtan nőzzek stb.. és szakított velem,szakítottunk. Ez 1 éve történt.Jó pár hónapja beszéltünk egy regényt a messengeren,és ott leírta,hogy ő már nem az a nő mint régen volt, őt már nem érdekli az elvek stb.. most jött csak meg az esze,és így boldogabb! Mintha kicserélték volna.. elmondása szerint már csak szórakozni akar,kefélni minden jó csávóval és élni maximálisan mert érzi,hogy öreg lesz. És azért nem akar kapcsolatot senkivel mert nem tudna és nem is akar már hű lenni senkihez. Azt,hogy mit és miket csinál nem tudom, de nem is érdekel.. de valóban megváltozott.. ahogy utálta a facebookot,most olyan facebook királynő, szétlájkol mindenkit,főleg csávók fotóit. Tehát amilyen az erkölcsösség és a női elvekhez való ember volt a kapcsolatunk elején, és egész életében, most már olyan a felfogása mint egy... na mindegy nem írom le! Teljesen olyan szimpatikus felfogású volt egész életében mint neked kedves válaszoló!

És rajta kívül nagyon sok nő átalakul 40-es évei végére.. rosszabbak lesznek mint a férfiak! Önző emberek lesznek és eszük ágában sincs már semmi érzelem,kapcsolat!

Hidd el..ez nem általánositás,mert tények alapján írok. Vagy ha általánosítok, akkor eddig csak rossz tapasztalataim voltak, és rossz nőket ismerek az ismerősi köreimben,igy 40 felett.

De esküszöm!!! A nők megváltoznak idővel ahogy írtam! Senki..egyikőjük sem gondolta volna,hogy így gyökeresen megváltoznak,ők sem értik.. de így élvezik az életet egyedül,néha néha szexelni csávokkal!

10-ből 9 nő ilyen lesz!!! És nem csak a vibri kell nekik egyedülálloként!

Személyesen beszélgettem női ismerőseimmel, ha kell név szerint is letudnám írni a nevüket,tehát nem csak kitalálom magamtól ezt a statisztikát.

És bevallották,hogy régebben nem gondolták volna ők sem,hogy ennyire élveznék azt,hogy ilyen jó szabályok,dogmák nélkül élni szabadon.

2019. szept. 22. 00:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!