Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy hölgy, akiről tudom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy hölgy, akiről tudom, hogy kb 1 éve egyedülálló. Próbáltam már facen ráírni, az utcán elbedzélgetni, randira invitálni. Valamiért hideg és elutasító. Miért?

Figyelt kérdés
De nem csak velem hanem másokkal sem közvetlen,egyébként egy dekoratív 40-es hölgyröl van szó. A közösségin néha lájkoljuk egymás selfiejét, de ugyanugy én is lájkolok másokat is meg ő is másokat ahogy látom. Valamiért nem áll kötélnek senkinek "még"! De lassú víz partot mos remélem! A nők is emberből vannak nem?
2019. szept. 19. 19:55
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
Egyik szeretőmmel se raktunk ki nyálas,szexelős képet,szivet akármit.Mondjuk en 35 éves vagyok,nem igazán érdekel az ilyesmi.
2019. szept. 19. 20:57
 22/47 A kérdező kommentje:

Szexelös kép???

Arra értettem,hogy ha te a facere kiraksz magadról egy szelfit vagy egy profilképet.. azt a szeretőd nyílván nem csak egy szimpla lájkkal fogja jutalmazni nem? Minimum odaír még valamit.

2019. szept. 19. 21:01
 23/47 anonim ***** válasza:
100%
Ő is olyan típus lehet, mint én. Öt éve váltam el és ezalatt volt egy másfél éves kapcsolatom és egy pár hónapos elcseszett próbálkozásom. Ami megerősített abban, amit régen is tudtam: szerelem nélkül felesleges szexelnem, mert nem élvezem. És innen már érthetővé válik az is, miért bírja ki szex nélkül egy ilyen nő akár évekig is (nem, cseppet sem vagyok aszexuális, napi igényem van rá egy kapcsolatban). Hiába vágyunk hús-vér szexre, olyannal vágyunk rá, akivel megvan a kölcsönös rajongás. Ha nincs, nem ér semmit az egész. És ő ezt már pontosan tudja. Nem minden nő ilyen, de vagyunk egy páran és van esély, hogy ő is közénk tartozik. Szerintem hagyd békén, legfeljebb akkor fog rád fanyalodni ha nagyon el van keseredve, aztán pár alkalom után rájön, hogy hülyeséget csinált és jobb egyedül. Ezért nem éri meg. Ha egy ilyen nő szerelmes lesz, akkor azt nem lehet nem észrevenni. De ő nem az.
2019. szept. 19. 21:08
 24/47 A kérdező kommentje:
Egyébként meg eloszlatok egy tévhitet! Sosem a nő tart szeretőt!!! Az a nő aki azt mondja,hogy ő tart szeretőt, számomra, de szerintem mások számára is csak röhögni való! Azt az adott nőt csak nevetve hihasználják.. kvázi dugja néha napján valaki. Erre azért ne legyetek büszkék hölgyeim.
2019. szept. 19. 21:09
 25/47 anonim ***** válasza:
100%
Kiscsillagom,az nem tud kihasználni akit én is csak dugni akarok.A vőlegényemmel nem szoktuk egymas dolgai lajkolni.Iletve ő az enyémet igen,ha egy évben egyszer rá vesz,hogy ő kirakhasson rólam egyet kettőt.Ha egy nő csak szexet akar,az életben nem veszed rá masra.De te meg szexre se kellesz.Így jártál,te röhögteted ki magad,mert futst utána mint a kiskutya.
2019. szept. 19. 21:19
 26/47 anonim ***** válasza:
100%
"A nők is emberből vannak nem?" Ha ilyen a stilusod, ne nagyon csodálkozz!!
2019. szept. 19. 21:52
 27/47 peca1000 ***** válasza:

Megírod neki, hogy köszi, hogy megismerhetted, de keresel magadnak valaki mást, akivel tovább tudsz lépni.

Ha kellesz neki, akkor ne félj, le fog veled feküdni.

2019. szept. 19. 23:19
 28/47 A kérdező kommentje:

25-ös!

De nem csak én jártam így! 20 kezdeményező ffibol mind a 20-at elutasítja!

Te meg azt nem tudod felfogni,"vagy nem tudom,hogy mi a gond nálad", hogy SENKIJE sincs! Senkije!!! Vágod? És egyáltalán nem utasított el..ha elutasít egy nő,akkor férfiasan emelt fővel távozni kell és kész. De ő mindig hagy egy kiskaput a lájkolgatásaival, meg,hogy néha rám ír.

Nincs szeretője főleg az ágyában nincs,és amúgy is a gyerekeivel él egy házba.Egy tök idegent nem fog beengedni.Ő annál erkölcsösebb! Ismerem!

És nem nagyon értem, és a többi udvarlója,próbálkozója se,hogy miért nem akar tőlük,illetve tőlünk/tőlem semmit!

Egyszer eljutottunk egy beszélgetésben a szex témáig,igaz nagyon röviden volt csak téma... azt mondta ,hogy mint minden egészséges ember ő is szereti a szexet! Tehát nem kehet aszexuális.

Na mindegy. Úgy döntöttem,hogy inkább hagyom.

Annyit tudni kell róla,hogy 18 évig volt egy olyan kapcsolatban ahol már az utolsó 5 évben a férje folyamatosan járt egy másik nöhöz is, gyermek is született az új nőnek,a kemény csávo férj,meg eldöntötte,hogy egyszere 2 nővel akar élni. Itt is meg ott is. A régivel is és az új nővel is. Egy ideig tűrte tűrte az általam említett nő,aztán beadta a válópert és elvált! Utána rögtön lett egy kapcsolata egy tőle jóval fiatalabb sráccal. 6 évig voltak együtt..De tényleg boldogok voltak..látszott rajtuk. Azóta meg senkit nem akar a szférájába engedni. Állandóan szomorúnak tünik az arca,amit nagyon jól tud leplezni mert mindenkinek azt mondja,hogy most boldog.

De szerintem én felejtősre veszem már a figurát.

2019. szept. 20. 00:04
 29/47 jonwick ***** válasza:
100%
Nem értem miért nem hagytad már a fenébe réges-rég. Oké, megpróbáltad egyszer, kétszer háromszor és nemet mondott. Nincs joga hozzá? A személyes tulajdonod aki nem mondhat nemet? Bocsáss meg de ki vagy te hogy majd te eldöntöd hogy, egy másik embern kezd veled-e párkapcsolatot vagy sem? Megpróbáltad, nemet mondott, már rég túl kellett volna rajta lépni, ahogy normális felnőtt férfiak szoktak, nem itt vekengeni, hogy jaj csak biztos nem próbálolztam elég keményen. Mi van ha ő egyedül akar lenni? Te majd eldöntöd hogy nem, mert tulajdonképpen rád vár, csak még nem fárasztottad ki eléggé? Arra vársz hogy megmondja hogy hidegrázása van tőled csak nem akart megbántani hogy nyíltan kimondja? Akkor perszer majd jön a hülye prostizás és a megbántott büszkeség ajvékolása, meg a harag, hogy hát ki ez a nő?
2019. szept. 20. 00:23
 30/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, miért vagy ennyire ráfixálva erre a nőre, ha semmit nem akar tőled. Olyan kocsi után szaladsz, ami nem akar felvenni. Jó ez neked?

Ha ennyire belezúgtál, akkor csinálj valami ezotériás szerelmi kötést vagy mittomén mit, és imádkozz, hogy működjön a dolog.

2019. szept. 20. 00:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!