Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy hölgy, akiről tudom, hogy kb 1 éve egyedülálló. Próbáltam már facen ráírni, az utcán elbedzélgetni, randira invitálni. Valamiért hideg és elutasító. Miért?
Szexelös kép???
Arra értettem,hogy ha te a facere kiraksz magadról egy szelfit vagy egy profilképet.. azt a szeretőd nyílván nem csak egy szimpla lájkkal fogja jutalmazni nem? Minimum odaír még valamit.
Megírod neki, hogy köszi, hogy megismerhetted, de keresel magadnak valaki mást, akivel tovább tudsz lépni.
Ha kellesz neki, akkor ne félj, le fog veled feküdni.
25-ös!
De nem csak én jártam így! 20 kezdeményező ffibol mind a 20-at elutasítja!
Te meg azt nem tudod felfogni,"vagy nem tudom,hogy mi a gond nálad", hogy SENKIJE sincs! Senkije!!! Vágod? És egyáltalán nem utasított el..ha elutasít egy nő,akkor férfiasan emelt fővel távozni kell és kész. De ő mindig hagy egy kiskaput a lájkolgatásaival, meg,hogy néha rám ír.
Nincs szeretője főleg az ágyában nincs,és amúgy is a gyerekeivel él egy házba.Egy tök idegent nem fog beengedni.Ő annál erkölcsösebb! Ismerem!
És nem nagyon értem, és a többi udvarlója,próbálkozója se,hogy miért nem akar tőlük,illetve tőlünk/tőlem semmit!
Egyszer eljutottunk egy beszélgetésben a szex témáig,igaz nagyon röviden volt csak téma... azt mondta ,hogy mint minden egészséges ember ő is szereti a szexet! Tehát nem kehet aszexuális.
Na mindegy. Úgy döntöttem,hogy inkább hagyom.
Annyit tudni kell róla,hogy 18 évig volt egy olyan kapcsolatban ahol már az utolsó 5 évben a férje folyamatosan járt egy másik nöhöz is, gyermek is született az új nőnek,a kemény csávo férj,meg eldöntötte,hogy egyszere 2 nővel akar élni. Itt is meg ott is. A régivel is és az új nővel is. Egy ideig tűrte tűrte az általam említett nő,aztán beadta a válópert és elvált! Utána rögtön lett egy kapcsolata egy tőle jóval fiatalabb sráccal. 6 évig voltak együtt..De tényleg boldogok voltak..látszott rajtuk. Azóta meg senkit nem akar a szférájába engedni. Állandóan szomorúnak tünik az arca,amit nagyon jól tud leplezni mert mindenkinek azt mondja,hogy most boldog.
De szerintem én felejtősre veszem már a figurát.
Nem értem, miért vagy ennyire ráfixálva erre a nőre, ha semmit nem akar tőled. Olyan kocsi után szaladsz, ami nem akar felvenni. Jó ez neked?
Ha ennyire belezúgtál, akkor csinálj valami ezotériás szerelmi kötést vagy mittomén mit, és imádkozz, hogy működjön a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!