Vajon mit gondolnak a legalább fél éve egyedülálló hölgyek, miért nem akad társuk?
Például:
"Túl szép és okos vagyok, a férfiak nem mernek megközelíteni, kezdeményezni?"
"Túl csúnya vagyok?"
"A ffiak számára zavaróan okos vagyok?"
"Túlzottan igényes vagyok?"
"Én mindenben ok vagyok, csakis a férfiakban van a hiba?"
"Gyerekeim vannak és őket nem szívesen vállalja fel egy új férfi?"
"Kifutottam az időből, öreg vagyok?"
"A kiállhatatlanul hülye természetemben van a hiba?"
"Túl jóindulatú voltam világéletemben és mindig bedőltem a széltoló, csapodár alakoknak?"
"Azért mert rosszul választottam két esélyes közül?"
"Mert egyszerűen nincs a környezetemben ism. lehetőség?"
Magamból kiindulva a 1, 3.
Természetesen sokkal több ok is lehetséges, embere válogatja.
"sz*arok rá, nem nekem kell udvarolni, majd ha valaki szeretne valamit jön, de ha nem az sem baj"
ismerek ilyet is...
Egyik sem:
- úgy gondolom, ritkán adatik meg az igaz szerelem, és mivel nekem már volt részem benne, nem tudom beérni "kevesebbel": ez nem azért van, mert "válogatós" lennék, mert tudom, hogy az a férfi nem volt "jobb" azoknál, akiket azóta elutasítottam. Más volt: ő hozta ki belőlem azokat az érzéseket, amiket más nem.
- Elég sokat eljárok, de mindig ismerősökkel, ezért ritkán találkozom új emberekkel, ez többnyire igaz a munkámra is, azaz ritkán van lehetőségem új ismeretséget kötni (szórakozóhelyekre nem járok, inkább a beülős-sétálgatós programok tarolnak)
- Budapest nem kedvez az ismerkedésnek. Utazások során nem egy hely volt, ahol olyan nyitottak az emberek, hogy egy buszmegállóban / bolt előtt / parkban azon kaptam magam, hogy elmeséltük egymásnak a fél életünket:) És ezekből az ismeretségekből születtek is tartós barátságok / kapcsolatkezdemények. Pesten viszont valószínűleg a hideg rázna ki, ha csak úgy leszólítana valaki...
- A netes társkeresés 1000 sebből vérzik... Időről időre próbálkozom ezzel is, de egyre komolytalanabbnak érzem.
Kedves Első!
És remélem a szerénységed, visszafogottságod egyenesen aránylik a melegszívűségedhez, okosságodhoz, további belső értékeidhez:)
Kettes:
Ez kb. egy rokonom. Pedig nagyon értelmiségi. De van aki több diplomával is bukfurc, magánakvaló marad. És ahogy múlik az idő, egyre idegesebb lesz.
Hármas:
Köszönöm az eddigi legrészletesebb és legintelligensebb választ.
Négyes és Ötös:
Nektek is köszönöm, hogy billentyűzetet ragadtatok.
A korombeli fiúk nem mernek kezdeményezni, válogatós vagyok és nem makulátlan az arcbőröm és a mosolyom se szép, bár a többi megfelelne. Meg gyerekes vagyok, nem veszek semmit elég komolyan és nem vagyok túl lányos (szoknyát, rózsaszínt és cuki dolgokat nem hordok).
Miattam van 80%-ban, hogy nincs pasim, a többi 20% már a fiúkon múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!