Vajon mit gondolnak a legalább fél éve egyedülálló hölgyek, miért nem akad társuk?
Például:
"Túl szép és okos vagyok, a férfiak nem mernek megközelíteni, kezdeményezni?"
"Túl csúnya vagyok?"
"A ffiak számára zavaróan okos vagyok?"
"Túlzottan igényes vagyok?"
"Én mindenben ok vagyok, csakis a férfiakban van a hiba?"
"Gyerekeim vannak és őket nem szívesen vállalja fel egy új férfi?"
"Kifutottam az időből, öreg vagyok?"
"A kiállhatatlanul hülye természetemben van a hiba?"
"Túl jóindulatú voltam világéletemben és mindig bedőltem a széltoló, csapodár alakoknak?"
"Azért mert rosszul választottam két esélyes közül?"
"Mert egyszerűen nincs a környezetemben ism. lehetőség?"
"A korombeli fiúk nem mernek kezdeményezni, válogatós vagyok és nem makulátlan az arcbőröm és a mosolyom se szép, bár a többi megfelelne. Meg gyerekes vagyok, nem veszek semmit elég komolyan és nem vagyok túl lányos (szoknyát, rózsaszínt és cuki dolgokat nem hordok).
Miattam van 80%-ban, hogy nincs pasim, a többi 20% már a fiúkon múlik."
Kedves Kilences!
Köszönöm a választ.
Egy észrevétel a fiúk nevében: ha lehet ne is hordj soha rózsaszínt:)
Egyébként a reális önkritika és önismeret már fél út a sikerhez. Az arcbőr és a mosoly nem minden, főleg, ha mint sok esetben az a mosoly csak műanyag, színészi kellék, amin idő után átlát az ember.
Kedves Tízes!
Köszi a választ és igazad van, bölcsebb lett volna másfél évet írni.
27 éve vagyok egyedülálló, és azt gondolom, hogy "nekem nincs erre szükségem".
Mellesleg miért nem volt elég egy válasz? Ha te egymagad tudsz a fiúk (nem férfiak?) nevében nyilatkozni, egy nő is elég lett volna, hogy megmondja a tutit, nem?
Kedves Tizennégyes!
Hogy szép vagy-e azt nem látom, de, hogy humorérzéked van, az biztos.
Van olyan, aki a 10-es választ mondaná egyáltalán ?
25/f
Nem akad?
Ez már feltételezi, hogy kellene, de nem akad. Ha csak ilyen helyzetben lévőkre szűkíted a kérdést, akkor én nem vagyok kompetens. Ha az kérdés, hogy miért nincs, akkor igen, én is: mert sokkal jobb így az élet. Nyugisabb, szabadabb stb.
És téged mi motivált a kérdés megfogalmazásban?
"A ffiak számára zavaróan okos vagyok?"
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!