Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek van igaza, nekem vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza, nekem vagy a barátnőmnek?

Figyelt kérdés

Egy veszekedés során előkerült, hogy én mi mindent csinálnék szerinte a háta mögött.. (lényegtelen)

Elhangzott a következő kérdés:

"Szóval, ha most kék hó esik, akkor lelkiismeret furdalás nélkül megcsalnál?"

Erre annyit mondtam reflexből, hogy "logikailag igen".

Azóta nem áll velem szóba. Mit kellett volna mondanom? Mi erre a helyes válasz?

Most komolyan azért haragszik, mert rosszul használja az implikációt?

2019. okt. 7. 16:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Nő: Szerinted nagy a seggem ?

Én: Igen

Nő berág............

Másik eset:

Nő: Szerinted nagy a seggem ?

Én: Igen, de én oda vagyok a nagy seggért.

Nő nem rág be és még jutalmat is kapok.

A kapcsolat elején mi volt a kritérium felém ?

Hogy őszinte legyek.

:)

2019. okt. 7. 19:10
 12/18 A kérdező kommentje:

Na én ezt már tényleg nem értem.

Bocsánatot kértem, ahogy tanácsoltátok. Örült neki, aztán tönkrement valami. Pedig mondtam neki, hogy én akkor is szeretem ha néha nincs igaza.

2019. okt. 7. 19:52
 13/18 A kérdező kommentje:
Öszinte voltam. Sosem hazudtam még neki.
2019. okt. 7. 19:53
 14/18 anonim ***** válasza:
74%

Még mindig nem érted a nőket.

Egyszerűen nem lehet számonkérni rajtuk a logikát, az érveket vagy az igazságot.

Ahogy éreznek, úgy fognak viselkedni.

Ha ő úgy érzi, hogy valami nincs rendben, akkor nincs rendben.

Ha ezek után te akár fejre állsz, 𝐚𝐤𝐤𝐨𝐫 𝐬𝐞𝐦 lesz rendben.

Csak egyetlen dolog van, ami neked segíthet: az, hogy te tudod ezt.

Ő meg nem tudja, hogy mi az érv vagy a logika. Legalábbis ilyen helyzetben nem tudja alkalmazni.

Tehát ő nem látja át a te helyzetedet, hanem marad a "minden férfi egy disznó" egyszerű gondolatnál.

2019. okt. 7. 22:56
 15/18 Kései Sirató ***** válasza:
Az lett volna a helyes válasz, hogy soha. Soha nem csalnád meg. Ennyire egyszerű. Ezek után persze, hogy nem tud megbízni benned. Arra gondol, jöhet egy egy olyan mesébe illő, gyönyörű nő, aki hihetetlen módon oda lesz érted (annyira hihetetlen lesz, mintha kék hó esne) , és te nem fogsz tudni ellenállni. Már most kijelentetted, hogy akkor megcsalod. A nők így gondolkodnak és te ezt elszúrtad.
2020. júl. 21. 08:52
 16/18 anonim ***** válasza:

"Egyszerűen nem lehet számonkérni rajtuk a logikát, az érveket vagy az igazságot.

Ahogy éreznek, úgy fognak viselkedni."

Tehát szerinted ösztönlények?

2020. júl. 21. 08:58
 17/18 anonim ***** válasza:

Ha csak egy mód van rá, akkor ösztönlények, igen.

Ha már semmiképpen nem tudják elkerülni, akkor szoktak gondolkodni is.

Például ha tökéletesen nyugodtak, és semmi sem zavarja őket, és a téma, amin gondolkodnak, nem érinti őket érzelmileg.

De igazából megérezni szeretik a dolgokat, nem szeretik annyira a logikát.

2020. júl. 21. 10:24
 18/18 anonim ***** válasza:

Jelen esetben az a probléma, hogy a nő például hűséget vár el a férfitól: minden körülmények között. Tehát bármi történik - AKÁRMI - akkor is azt várja, hogy hű legyél.

Van egy csomó olyan helyzet, amikor a nő teszteli a párját, többek között a hűségre is (a másik pl. a megoldókészség: olyan megoldásokat kell hatékonyan keresned, amelyek neki is jók).

A férfiak azért értik ezt nehezen, mert ők általában nem csinálnak hasonló teszteket. Egy nőnek inkább szépnek kell lennie, egy férfitól több lelki tulajdonságot várnak el, ami ugye elsőre nem látszik, hanem pl. ilyen tesztekkel derül ki.

Ezek a tesztek nem is mindig tudatosak, a nők sokszor ösztönösen csinálják.

Ha a teszt nem sikerül, az nagyon visszaveti a kapcsolatot, és utána rettenetesen nehéz javítani!

Teljesen mindegy, kinek volt igaza, mert itt ez számára NEM szempont!

2020. júl. 21. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!