Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Legjobb barátnőmnek igaza van?

Legjobb barátnőmnek igaza van?

Figyelt kérdés

Legjobb barátnőm elköltözött. kb 1 óra az út hozzá.

Többször volt olyan,hogy mondja menjek be,mert a párja elment a haverjaival és pár órára felugorhatnék.

Amikor meg mondom 2-3 órára nem szeretnék felmenni. Akkor ő van felháborodva,hogy nem megyek,meg hogy 2-3 órát én feleslegesnek tartok,hogy vele legyek.De én nem miatta mondom,hogy felesleges.Csak az utazás miatt.Egyedül zötykölődni 2-3 naponta oda meg vissza,nem olyan jó :/

Meg hogy lehetnék sokkal messzebb is örüljek,hogy csak 1 órát kell utaznom.

Amikor mondom gyere le te. Akkor meg, hát ott nem lehet semmit sem csinálni.

Ami részben igaz kívülről belülről ismeri a várost. De ha hozzájuk felmegyek ott sem szoktunk sok mindent csinálni,lakásban vagyunk.Meg max elmegyünk az Árkádba,eszünk és megyünk hozzájuk.Na azért ez nem akkora program,hogy mindig én menjek fel.Azt mondom bejárjuk a környéket gyalog,tömegközlekedve az alatt a pár óra alatt.De nem. Ő meg nem jön le sose pár órára.Pedig beszélgetni itt is lehet,kajáldába itt is be lehet ülni.

Ő azzal jön,úgy sincs programom,úgy sincs párkapcsolatom..

Hát oké. De szerintem úgy fer,hogy időnként én megyek és időnként ő.

2014. nov. 1. 23:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van szerintem, nincs kőbe vésve, hogy állandóan te járkálj fel hozzá, pláne ha tényleg nem csináltok semmit. Mellé az nem kevés pénz...
2014. nov. 2. 00:21
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát csak az a baj,annyira megszokott sértődni.Én úgy csinálok mintha nem hallanám a hangján a sértődöttséget.Meg ilyenkor elkezdi,hogy jó akkor a pesti barátnőit hívja.Mondom hívjad őket,legalább velük bármikor tudsz találkozni,ezt nyugodt hangon.Ettől ki készül. Azt hiszi,hogy féltékeny vagyok vagy nem tudom és akkor majd felmegyek,közben nem vagyok az. Azzal találkozik akivel szeretne.

Az utazásomat mindig állja! Szóval nem a pénzről van szó.

2014. nov. 2. 13:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát ha az utasításodat allja akkor én nem panaszkodnam, Bár azért három alkalomból egyszer neki is illik elmennie:)
2015. júl. 17. 19:16
 4/4 A kérdező kommentje:

Már tárgytalan a dolog :)

Hát az esetek többségében állta igen.Vagy a be utat én oldjam meg,haza meg ad.

Nekem mindig figyelnem kellett a csatlakozásra,hogy elérjem a hévet.Akkor többször volt,hogy a busz késett,így a csatlakozást lekéstem és fél órát várnom kellett a hidegben,sötétben :/

Utána 1 órát zötykölődni egyedül.

Szóval idővel ezt meguntam és örültem volna ha ő is lejön.

Meg mint írtam nem csináltunk semmi különöset nála,szóval ennyi erővel nálunk is lehetett volna.

De lényegtelen azóta megváltoztak a dolgok,nem is ott laknak már.

2015. júl. 17. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!