Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt veletek olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt veletek olyan, hogy egyszerűen egyik napról a másikra megszakították veletek a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem ezt az illetőt de sajnos èn jobban szeretem ő meg csak nèha ha èrdeke diktálja akkor keress.

Èrzelmileg nem bírom már ès arra gondoltam egyszerűen csak megszakítom vele a kapcsolatot minden szó nèlkül.

Veletek volt hasonló? Melyik oldalon voltatok? Hogyan tehetnèm túl rajta magam vègleg?

2019. okt. 4. 21:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Neten ismerkedtünk ez nem volt kapcsolat, még csak nem is találkoztunk, de akkor már több hete beszéltünk.

Egyik nap beszélgettünk, egyszer csak írja, hogy mindjárt ír, csak füstöl a pirítóssütő. Azóta se írt. Kb. 1 óra múlva ráírtam, hogy mi újság, de semmi.

Azóta sem értem, de nem is érdekel.

2019. okt. 5. 04:54
 12/15 anonim ***** válasza:
62%
Volt bizony, sajnos ez szinte minden férfival megtörténik egyszer-kétszer.
2019. okt. 5. 10:33
 13/15 anonim ***** válasza:
75%
Találkoztatok már személyesen? Mert ha erre se vetted a fáradtságot, akkor nem "szereted". Remélem te legalább már megmozdultál hogy találkozz vele, mert nagyon sokan csak az okostelefonjukat "szeretik" :) Aki szeret valakit, az megy, indul amint teheti. Csak mert amíg valaki ennyire nem képes, addig hiába vár el a másiktól folyamatos netes "szeretést" :)
2019. okt. 5. 10:54
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyennel én szakítom meg a kapcsolatot.
2019. okt. 5. 17:32
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél hülye, rég le kellett volna tiltani. Soha nem fogja viszonozni, húzhatod a végtelenségig.
2019. okt. 6. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!