Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez baj, illetve döntő tényező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez baj, illetve döntő tényező lesz az elkövetkezendő éveimben ha nem változtatok rajta?

Figyelt kérdés

Nos,nem igazán kezdeményeztek még nálam a fiúk,és nem értettem hogy miért,aztán megkérdeztem egy távolabbi ismerősömet,mint külső szemlélőt hogy ő mit gondol erről.Azt mondta hogy azért,mert túl hideg vagyok.Vagyis van bennem egy komolyabb tartás,ami miatt a fiúk biztosan félnek,magyarul nem mosolygok,flörtölök,enyelgek.Persze egy baráti társaságban nagyon is el tudom magamat engedni,de mondjuk egy helyen,ahol nem ismerek senkit,kaméleonszerűen változik a viselkedésem.Azt szeretném kérdezni a fiúktól,hogy tartanak-e ezektől a lányoktól,és hogy teljesen meg kéne.e változnom,mert nem hiszem hogy nagyon sikerülne,ugyanis én mindig így szoktam meg magam.

Bocsi hogy hosszú lett,és előre is köszönöm a válaszokat!

16/l

2010. júl. 15. 19:02
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

még egyszer köszi neked,és mindenki

másnak:)

2010. júl. 15. 21:03
 12/12 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy valóban értékesebb lehet egy olyan lány, aki nem flörtöl orrba-szájba, de sokkal nehezebben lesz barátja. Én se vagyok képes ezekre a dolgokra és igen, kárát láttam nem egyszer. Olvastam egy pszichológiai könyvben, hogy hiába szép egy lány, ha nem adja le azokat a pici jeleket, a srácok nem mernek közeledni. Lehet, hogy vágynak rá, de nem tesznek majd lépéseket.

Nálam amúgy a szimpla kedvesség bejött. Szemezni nem tudok, főleg nem azzal, aki tetszik, képtelen vagyok mórikálni magam, de a kedvességre általában ráharapott az, akire irányult.

Ennek ellenére nálam sokkal csúnyább nőknek sokkal több pasijuk volt, és ez így lesz mindig is. Igaz, nekem se kellett akárki, csak azért, hogy legyen aki szépeket mond. Pedig úgy szeretném, talán a párom is jobban értékelne, de most mit hülyítsek bárkit is?

2010. júl. 15. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!