Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lehet az, ha egy fiúnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, ha egy fiúnak csak lány barátai vannak? (vagy döntő többség lány)

Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 14:36
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
érzékenyebb lélek, aki szereti elmondani a problémáit másoknak, és értelemszerűen a lányok erre jobb hallgatóság
2009. aug. 26. 14:39
 2/5 anonim ***** válasza:
95%
Lehet hogy "lányos" vagy. Ez nem azt jelenti, hogy meleg. Nekem is volt egy ilyen osztálytársam általánosban, akinek lány barátai voltak, mert a fiúkat vadnak és durvának tartotta:)
2009. aug. 26. 14:40
 3/5 anonim ***** válasza:
92%

épp úgy lehet mint nálam. én lány vagyok és nagyon sok fiú barátom van és csak pár lány. és nem azért mert fiús vagyok hanem mert a lányok nem fogadnak el. többnyire féltékenyekn rám, kötekszenek, bunkók velem. a fiúk engem sokkal jobban megértenek.

lehet annak a fiúnak (aki nem tudom te vagy e)azért vannak lány barátai mert megértőbbnek találja őket (amivel én pont nem így vagyok:D)

2009. aug. 26. 14:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is többségében lány barátokat szerzek.

Arról eredeztetem, hogy gyerekkoromban a szüleim barátainak gyermmekei közt voltam, akik majdnem mind lányok. hozzájuk szocializálódtam :)

2009. aug. 26. 15:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Sztem a családjátol is függ az embernek.Az egyik haveromnak 4 lány testvére van,igy hát jobban kijön a nőkkel.
2009. aug. 26. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!