Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez baj, illetve döntő tényező lesz az elkövetkezendő éveimben ha nem változtatok rajta?
Nos,nem igazán kezdeményeztek még nálam a fiúk,és nem értettem hogy miért,aztán megkérdeztem egy távolabbi ismerősömet,mint külső szemlélőt hogy ő mit gondol erről.Azt mondta hogy azért,mert túl hideg vagyok.Vagyis van bennem egy komolyabb tartás,ami miatt a fiúk biztosan félnek,magyarul nem mosolygok,flörtölök,enyelgek.Persze egy baráti társaságban nagyon is el tudom magamat engedni,de mondjuk egy helyen,ahol nem ismerek senkit,kaméleonszerűen változik a viselkedésem.Azt szeretném kérdezni a fiúktól,hogy tartanak-e ezektől a lányoktól,és hogy teljesen meg kéne.e változnom,mert nem hiszem hogy nagyon sikerülne,ugyanis én mindig így szoktam meg magam.
Bocsi hogy hosszú lett,és előre is köszönöm a válaszokat!
16/l
igen, tartunk
az jut az eszembe, amikor valaki az anyósáról beszél...
a nevetés az egyik legfontosabb dolog!!!!!!!!!!!!!!!
ha egy fiúra, aki tetszik szépen rámosolyogsz, akkor nem fog félni
a ridegségben egyébként sincs semmi jó
és magadat ne megszokd, hanem szeresd!
Én ugyan lány vagyok, de remélem nem baj, hogy írok.
Szóval mintha rólam írtál volnál :) Én is teljesen ilyen vagyok, nekem nem okozott gondot, igaz hogy csak hosszabb kapcsolataim voltak, és picit később kezdtem az ismerkedést mint a hasonló korú társaim. A volt barátommal 1.5 évig voltunk együtt, a mostani Párommal lassan 2 éve :)
Szerintem ez olyan, hogy zsák a foltját.. :P Ha valakivel összepasszolsz 1 idő után úgyis össze fogtok csiszolódni, és ahhoz nem feltétlenül kell "feltűnőnek" lenni.
Viszont ha megváltoznál, akkor már nem is Téged ismernének meg a fiúk, hanem egy szerepet játszanál el, mert Te tudod hogy valójában teljesen más vagy, és egy idő után ez ki is derül :) Ráadásul lehet, hogy ezen nem is igazán tudsz változtatni...
Véleményem szerint nem kell változnod, szeressenek olyannak amilyen vagy ;)
Sok sikert!
"A kérdező kommentje:
köszi,akkor még van remény:D"
Naugye!;) Személy szerint szívesebben ismerkedem olyan lányokkal is mint például Te, mivel sajnos a mai világban már szinte teljesen elku.vulnak, és olyan buták mint a föld...
Szóval Neked nincs miért aggódnod! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!