Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben, ha a legjobb barátnőm pasija rám mozdult?

Figyelt kérdés

Tegnap beugrottam hozzájuk, mondták hogy vacsorázzunk együtt.

A barátnőm kiment a konyhába, a pasija - máskor is szokta - megmasszírozta a nyakamat. Csak hogy máskor itt abba is hagyta, most meg egyre lejjebb tévedt a keze, míg nem a melleim a markaiban voltak. Isteni finomsággal, érzékkel csinálta. Kis híján elvesztettem a fejemet, de aztán mondtam neki, hogy hagyja abba. Azonnal leállt, én meg kimentem a barinőmnek segíteni a konyhába. Lehet, hogy nagyon kipirult voltam amit láthatott, de elütöttem a témát azzal, hogy nagyon melegem van.

Ha akkor azt mondják, hogy maradjak és aludjak ott harmadiknak, gondolkodás nélkül bele mentem volna.

Így viszont szenvedek, mert nem akarom elszeretni tőle a pasiját, ugyanakkor még mindig libabőrös a karom, hogy ha a tegnapi masszírozásra gondolok... Ja, és nem ittunk semmi alkoholosat.

Beszéljek külön-külön velük, vagy viccesen ajánlkozzak fel, vagy kerüljem őket amíg világ a világ?

Csak az itteniekre válaszolok, privátokra nem!

2019. szept. 27. 09:29
1 2 3 4
 21/32 Á.Zoli ***** válasza:
100%
Szerintem magadtól ne ajánlkozz fel, főleg, hogy nem tudod a barátnőd reakcióját. A sráccal nem kell beszélned, mert nyilván ő benne lenne. Ha tényleg érdekel a dolog, akkor barátnőddel kellene óvatosan ebbe az irányba terelni egy beszélgetést, de nem a konkrét együttlétre, hanem pl. vannak- e bakancslistás szex álmai, miket próbálna ki. Te is elmondod, hogy nemrég hármas szexről álmodtál egy számodra idegen párral és nagyon felizgatott, el is gondolkoztál rajta, hogy egyszer lehet, hogy ki szeretnéd próbálni... :)
2019. szept. 28. 06:35
 22/32 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az értelmes, segítőkész válaszokat!
2019. szept. 28. 08:24
 23/32 A kérdező kommentje:
Á.Zoli: úgy történt ahogy írtad!
2019. szept. 28. 18:11
 24/32 anonim ***** válasza:
80%
Kamu. Meglepően ügyes, de attól még kamu.
2019. szept. 28. 18:25
 25/32 anonim ***** válasza:
76%
Akkor már leírhatnád, hogy mi történt :D Most akkor dugás lett hármasba vagy nem? Ismerőssel egyébként biztos nem vállalnám be a hármas szexet
2019. szept. 28. 20:17
 26/32 A kérdező kommentje:

Miquel, te már csak tudod... de nem érdekes.

Beszéltem a barátnőmmel, és elmondtam neki mindent, a hitelesség kedvéért megmutattam neki ezt a kiírásomat is.

Mosolygott, és azt mondta hogy nyitott kapukat döngetek.

Így a jövő hétvégén valóban döngetünk:)

2019. szept. 28. 22:55
 27/32 exronin ***** válasza:
53%
Kamukirály, nem kéne inkább tanulni? 😄😄😄
2019. szept. 29. 05:50
 28/32 Á.Zoli ***** válasza:
100%
Örülök, ha sikerült egy ilyen veszélyes beszélgetést kedvező irányba terelned. Remélem nem lesz csalódás az elképzelés és a valóság között :)
2019. szept. 29. 05:52
 29/32 anonim ***** válasza:
68%

Örülök hogy látszólag megoldódott. Remélem jól erzitek magatokat.

És abba nem is gondoltál bele hogy mi lesz ha egymásba szerettek? Nem te írtad hogy nem akarod elszeretni? Meg abba is gondolj bele hogy mi lesz ha olyan jó lesz a pasi veled hogy titokban fogtok találkozgatni? Ergo szerető leszel. Hm? Mire vagy képes a pasiért? És a barátnődért.

Óvatosan.

2019. szept. 29. 11:28
 30/32 A kérdező kommentje:

Egy hármas előtt mindenhol lefektetik a játékszabályokat.

Ha nem akarom (már pedig nem akarom) akkor nem fogom elszeretni a a barátnőm pasiját!

Ne aggódj, nálam csak kibővített érzéki kalandról van szó, nem is kell többet belemagyarázni.

Nyilván mindenben van buktató, de pont ezért soha sem találkoznék a pasival kettesben még akkor sem, ha az egész nemzőszerve szín aranyból lenne!

2019. szept. 29. 13:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!