Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön/tetszik a pasim haverja. Mit csináljak?
Tudom, hogy ez nem oké, de a pasim haverja egy ideje nagyon bejön. Nem olyan nagyon régóta ismerem, 1 éve, és ez a vonzalom kb 2-3 hónapja tart és úgy érzem hogy kölcsönös. Néha négyesbe járunk el meginni valamit, közös programot csinálunk, de én már nehezen szánom rá magam, ugyanakkor várom hogy találkozzunk újra a sráccal. Nem volt semmilyen fizikai kontaktus, és nem is szeretném hogy legyen. Egyszerűen csak van hogy rá gondolok, hogy mennyire jól néz ki, hogy sármos, kedves, és felizgat ez a fiú.
Nagyon szeretem a párom, nem akarom megcsalni, inkább leszeretném győzni ezt a hülye érzést. Próbálom kerülni a társaságot, de akkor a párom azt hiszi hogy nem birom a legjobb haverját vagy annak a barátnőjét. Ezt meg csak nem mondhatom el neki, pedig szivem szerint elmondanám, hogy végre értse meg hogy jobb lenne ha én meg a legjobb haverja nem lennénk egy társaságba de akkor megbántanam vele szerintem. Szóval nem tudom hogy tudnék ennek a végére pontot tenni, mielőtt még nagyobb lenne a baj és elvesztenénk az uralmat.
21L
Ez már rég bukó.
Ilyen hülyeséget se hallottam még, hogy "beszéljétek meg."
Ennyire hülye nem lehet valaki :D
Nincs értelme szerintem így a pároddal lenni. Ha szereted, nem érzel ilyeneket más iránt
OK, nem találkozol többet a haverral. Az nem oldja meg a gondot, lesz majd más, aki megtetszik.
Egy két ember bújjon el!
Mindig akad aki megfog. Az más kérdés, hogy megcsalás lesz,vagy nem.
A kísértés ilyen,nincs mit tenni. Én is simán ráizgulok másokra,nem lehet megy egy pasiban minden.
Ezért is van,hogy ez fog még,meg az. Plusz te is változol. Fantázia,de semmi többet ne tegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!