Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ha komoly szándékkal közeledtek egy lány felébelmesélitek a legjobb barátoknak?
Az én baràtom annyit meselhetett csak ami kb lényegi. Talalkoztam x el(azaz talalkozott velem) itt ott él nemsoka jön ide es ennyi. Csak mert amikor mentem hozza es ott voltak a haverjai akiket akkor ismertem meg, az egyik srac mosolyogva mondta neki azaz kedvesen hogy "latom hogy szerelmes vagy es ez komoly juuuj :)"(csak nekik meglepö volt mert amolyan alfahim a baratom)es a baratom szendén büszkén mosolygott csak.(azt hitték nem vagyok kepben miröl dumàlnak)
Masik baratom haverjairol is az jött le hogy rolunk nincsenen teljesen képben. Szoval a sracok a szerelmi érzéseiket, a nöröl a reszleteket pl hol hogy ismert meg stb, komoly kapcsolat esetén nem adjàk ki.
1-2 vagyok. Habar en Ferfiakrol irtam.
A kisebb nyomi sracok lehet azt is kibeszélik hogy uristen hogy hivjam el randira meg merjem e csokolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!