Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben, ha a legjobb barátnőm pasija rám mozdult?

Figyelt kérdés

Tegnap beugrottam hozzájuk, mondták hogy vacsorázzunk együtt.

A barátnőm kiment a konyhába, a pasija - máskor is szokta - megmasszírozta a nyakamat. Csak hogy máskor itt abba is hagyta, most meg egyre lejjebb tévedt a keze, míg nem a melleim a markaiban voltak. Isteni finomsággal, érzékkel csinálta. Kis híján elvesztettem a fejemet, de aztán mondtam neki, hogy hagyja abba. Azonnal leállt, én meg kimentem a barinőmnek segíteni a konyhába. Lehet, hogy nagyon kipirult voltam amit láthatott, de elütöttem a témát azzal, hogy nagyon melegem van.

Ha akkor azt mondják, hogy maradjak és aludjak ott harmadiknak, gondolkodás nélkül bele mentem volna.

Így viszont szenvedek, mert nem akarom elszeretni tőle a pasiját, ugyanakkor még mindig libabőrös a karom, hogy ha a tegnapi masszírozásra gondolok... Ja, és nem ittunk semmi alkoholosat.

Beszéljek külön-külön velük, vagy viccesen ajánlkozzak fel, vagy kerüljem őket amíg világ a világ?

Csak az itteniekre válaszolok, privátokra nem!

2019. szept. 27. 09:29
1 2 3 4
 11/32 Airesx ***** válasza:
91%
Ha jó barátnő vagy, akkor még ez a kérdés előtt elmondtad volna a barátnődnek, hogy mit csinál a pasija... Így ez elég gáz részedről is.
2019. szept. 27. 10:44
 12/32 anonim ***** válasza:
39%
Mekkora mocskos p.csa vagy. Látszik h igazából élvezed a szitut.
2019. szept. 27. 11:11
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Üljetek le hármasban és mondd el a barátnődnek hogy mit csinált a pasi. Addig pedig a masszázst beszünteted. Nem gondd ha felizgultál de tudatosan kell elkerülnöd a pasit, amíg a barátnőd bele nem egyezik hogy előtte csinálhatjátok. Kérdezz rá az édeshármasra!
2019. szept. 27. 11:30
 14/32 anonim ***** válasza:
88%
Eleve nem engedem a baratnőm pasijának hogy egyáltalan maszírozza a nyakam de semmimet sem. Talán hagyni kéne és távolságot tartani a pasitól hiszen a barátnőd pasija. Nem kell velük beszélned külön-külön mi értelme lenne. Ha a barátnőd pasija olyan típus hogy megcsalná a párod az idővel úgy is kiderűl. A barátnőd ha meg fontos jegeled a témát és többet nem engeded a közeledbe. Röviden ennyi
2019. szept. 27. 11:52
 15/32 anonim ***** válasza:
66%

Kamu kérdés egyértelmű, mára már az erotikus sztori kategória. Bár ezernyi ilyen téma van.

Miért nem írsz inkább erotikus sztorikat nekem tetszik az írási stílusod. Ne itt gyakorik szivasd a népet :D

2019. szept. 27. 12:14
 16/32 anonim ***** válasza:
26%
Egy tipikus mai mocskos rib... vagy. Nem kell itt mentegetned magad hogy neked mi nem fér bele. Nevetséges vagy!
2019. szept. 27. 12:14
 17/32 Rockarc ***** válasza:
85%

Szoval bejonnek a csalfa pasik. Meg most sem azon gondolkodsz, hogy szegeny baratnod osszeszedett egy kretent, hanem azon, hogyan hajtogatnad vele a lepedot. Ez is egyfajta ertekrend. A baratnodet sajnalom a legjobban, nemcsak a baratja szemetlada, hanem a baratnoje is.

43F

2019. szept. 27. 12:49
 18/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm az erkölcsi kioktatásokat, de én a magam normái szerint élek és ítélek.

A probléma megoldódott.

Köszönöm a rengeteg privátot!

Aranyos, hogy szinte mindenki meg akar dugni...:)

2019. szept. 27. 22:34
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőddel beszéld meg a dolgot. Egy kufirc miatt barátot elveszteni értelmetlen. A másik megoldás az, hogy halgatsz és kerüld a srácot, de a leírtak alapján rendszeresen van hármótoknak közös programja.
2019. szept. 28. 03:59
 20/32 anonim ***** válasza:
31%
Lefeküdnék vele.
2019. szept. 28. 04:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!