Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben, ha a legjobb barátnőm pasija rám mozdult?
Tegnap beugrottam hozzájuk, mondták hogy vacsorázzunk együtt.
A barátnőm kiment a konyhába, a pasija - máskor is szokta - megmasszírozta a nyakamat. Csak hogy máskor itt abba is hagyta, most meg egyre lejjebb tévedt a keze, míg nem a melleim a markaiban voltak. Isteni finomsággal, érzékkel csinálta. Kis híján elvesztettem a fejemet, de aztán mondtam neki, hogy hagyja abba. Azonnal leállt, én meg kimentem a barinőmnek segíteni a konyhába. Lehet, hogy nagyon kipirult voltam amit láthatott, de elütöttem a témát azzal, hogy nagyon melegem van.
Ha akkor azt mondják, hogy maradjak és aludjak ott harmadiknak, gondolkodás nélkül bele mentem volna.
Így viszont szenvedek, mert nem akarom elszeretni tőle a pasiját, ugyanakkor még mindig libabőrös a karom, hogy ha a tegnapi masszírozásra gondolok... Ja, és nem ittunk semmi alkoholosat.
Beszéljek külön-külön velük, vagy viccesen ajánlkozzak fel, vagy kerüljem őket amíg világ a világ?
Csak az itteniekre válaszolok, privátokra nem!
Kamu kérdés egyértelmű, mára már az erotikus sztori kategória. Bár ezernyi ilyen téma van.
Miért nem írsz inkább erotikus sztorikat nekem tetszik az írási stílusod. Ne itt gyakorik szivasd a népet :D
Szoval bejonnek a csalfa pasik. Meg most sem azon gondolkodsz, hogy szegeny baratnod osszeszedett egy kretent, hanem azon, hogyan hajtogatnad vele a lepedot. Ez is egyfajta ertekrend. A baratnodet sajnalom a legjobban, nemcsak a baratja szemetlada, hanem a baratnoje is.
43F
Köszönöm az erkölcsi kioktatásokat, de én a magam normái szerint élek és ítélek.
A probléma megoldódott.
Köszönöm a rengeteg privátot!
Aranyos, hogy szinte mindenki meg akar dugni...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!