Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is érez kapuzarasi pánikot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is érez kapuzarasi pánikot attól, hogy a korosztalyabol lassan mindenki meghazasodik es csaladot alapít, úgy, hogy ő ezekre amúgy nem is vágyik?

Figyelt kérdés

Mitől lehet ez?

Kevesebbnek érzem magamat, pedig sokat elertem az életben, de valahol mégis elbizonytalanit, hogy engem senki nem szeretett, hogy nem kellettem.

2019. szept. 9. 22:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Valahol akkor mégis vágysz rá, ha idegesít.
2019. szept. 10. 14:33
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vágynál rá szerintem, nem idegesítene:)

Amúgy én is ezt érzem. 29 leszek, a környezetemben mindenki házasodik, gyermeket szül. És a környékemen normális párkapcsolatban élnek az emberek, nem kirakatházasságban.

Mi meg most szakítottunk a párommal, akiről reméltem, hogy az utolsó lesz, de nem passzolunk. Fogalmam sincs, mi lesz, félek, hogy egyedül maradok és közben marhára irigykedem mindenkire, aki eljutott a házasságig.

Gyereket mondjuk még nem tervezek, nem tudom elképzelni, hogy most szüljek.

2019. szept. 10. 17:57
 13/15 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én a hazassagot sem tudom elkepzelni. Magat az esküvőt sem, rosszul vagyok az ilyen dolgoktól. Az meg, hogy mindig legyen vki mellettem kiakaszt. Azonnal szabadulni akarok az ilyen helyzetekbol
2019. szept. 10. 21:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Tehát kellene valaki aki szeret, hogy többnek érezd magad, de te nem szeretnéd őt mert úgyse érdekel az egész?
2019. szept. 11. 05:32
 15/15 anonim ***** válasza:

A szabadságvágyad próbálja elnyomni a családalapítási ösztöneid.

Éld ki magad, utána már nem fogsz menekülni a felelősség alól, ami a házassággal és gyerekkel jár.

2019. szept. 11. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!