Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj, ha egy 30 éves férfi nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha egy 30 éves férfi nem akar kapcsolatot, inkább mindenkivel csak szexelget mert amúgy is megteheti?

Figyelt kérdés

Vagy ebben a korban már el kellene köteleződni? Ti hogy gondoljatok?

Nem magamról van szó, én nő vagyok. A bátyám miatt írtam .

2019. szept. 9. 08:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%
Nem.
2019. szept. 9. 11:22
 12/16 anonim ***** válasza:
23%

Nem. Egyáltalán nem baj!

Jobban is teszi, ha nem hagyja magát megbéklyózni. Egy nő csak felélné a vagyonát, felőrölné az idegeit, tönkretenné emberileg és lelkileg. Teljesen elvesztené az egyéniségét. Nem lenne többé önmaga.

2019. szept. 9. 11:34
 13/16 anonim ***** válasza:
81%

Ha neki így jó, akkor csinálja. Senki sem támaszthat mások felé olyan elvárást, mint például hogy köteleződjön el... Nem mindenki él forgatókönyv szerint és ez nem baj.

Az viszont gáz és csak szánni tudom, ha valaki nincs tisztában az idő múlásával. Ha akar családot, gondolkodjon ennek megfelelően. Nagyon sok ember hiszi, hogy ráér dolgokra, aztán mikor lemarad a lehetőségekről és egyre kevesebb irányba tud lépni úgy, hogy jó legyen, akkor meg csak pampog meg csodálkozik.

2019. szept. 9. 13:08
 14/16 peca1000 ***** válasza:
26%

Jól teszi!

Nem lehet a világ összes nőjét megdugni, de törekedni kell rá. :)

Nemes feladat, irígylem őt! :)

2019. szept. 9. 13:34
 15/16 anonim ***** válasza:
54%
Nem baj addig, amíg senkit ver át.
2019. szept. 9. 19:05
 16/16 anonim ***** válasza:
50%

Ezt csak akkor tudja megtenni ha a nők is csak szexet akarnak. Ha nem lenne annyi nő aki csak szexkapcsolatot akar, akkor a pasik se dugnának.

Manapság rengeteg szép nő van, aki évekig szingli. Közben szexelgetnek össze-vissza.

2019. szept. 23. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!