Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi azt mondja nem akar komolyat, akkor ugye tényleg nem akar többet?
Van egy férfi, aki már egy jó ideje vonzódik hozzám szexuálisan. Hónapok teltek el, mialatt flörtölgetett velem, majd végül nyíltan kezdeményezett is.
Viszont én mondtam neki, hogy nem akarok most komoly kapcsolatot ( rendbe kell jönnöm még ahhoz lelkiekben), azt mondta ő sem. De kicsit félek, hogyha belemennék mi van, ha egyik oldalról előbb utóbb több alakulna?
Mi van olyankor, amikor egy nő nem csak szexuálisan fog meg, hanem személyiségre is, szimpatikus, vonzó, sorolhatnám, ráadásul nagyon megvan a közös hang is, ami mondjuk nem annyira gyakori így egyben?
Lehet én gondolom túl, nem tudom, őszintén szólva sosem volt szexkapcsolatom sem- mint látható. :D Komolyan szoktak venni általában.
Vagy ha azt mondta, nem akar ő sem többet, ne aggódjak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!