Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, ha egy férfi külön akar menni a barátnőjétől nyarlni?
Pl. Braziliába egy hétre, kicsit kikapcsolódni. Ritkán azért kapna üzeneteket a nő is Facebook-on, hogy minden oké, de az a hét most nem róla szólna.
Vélemény?
Nálunk sokszor volt ilyen mind a kettőnk részéről. Van csomó hely ahová az egyikőnk minden áron el akar menni, a másikat viszont egyáltalán nem vonzza. Ezért elmegyünk egyedül vagy barátokkal az ilyen helyekre. Például ő szereti az ilyen agyon reklámozott, népszerű nyaralós helyeket én viszont abszolút nem mert mindig tele van rengeteg emberrel és azt nem birom. Vagy ő szereti az aktív nyaralásokat, én inkább pihenni mennék. Meg persze jó kicsit csak magadra koncentrálni és egyedül elmászkálni, kell az én idő. Van rengeteg hely ahová együtt szeretnénk menni vagy a másik kedvéért belemegyünk az általa szeretett utazásokba, de simán belefér az is ha valamelyikőnk egyedül megy vagy barátokkal.
Azt meg kifejezetten tenyérbemászónak tartom ha valaki azt várja el, hogy a párjának mindig minden róla szóljon. Egy jó kapcsolatban nem kell mindig egymás seggében lenni.
Nálam ez nem fér bele. Ha együtt vagyunk, akkor menjünk együtt és szerezzünk közös élményeket.
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!