Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a 23 éves csinos lányok átlagban hány férfival fekhettek le az életük során? Mennyitől lenne kizàró ok, hogy kapcsolatba lépj egy ilyennel?
Nyilván egyéni, meg van aki gimi előtt összejött a most már férjével, stb....
Csak kíváncsi vagyok, hogy van-e egy szám az emberek fejében egy ilyen korú lányról.
"Ezek szerint a szűz lányok hajnalban aktívak ..."
A kórházakban hajnalban is van élet és munka, tudod van, aki dolgozik és korán kel. De gondolom neked anyu csak 9 után viszi az ágyba a kakaót.
#21 bocs tényleg a 22 éves csinos szűz nővéreket vagy orvosokat kihagytam a szamitásból akik ügyeletbe erre a szenny oldalra írogatnak. Vagy a takarító/ konyhásnéni vagy? A sok hülye meg beveszi #22
Tudom hogy rengetegen dolgoznak szombaton hajnalba csak nem a 22 éves szűzek de ha mégis mert olyan akkor meg nem írogat ide fél hatkor....
23 vagyok, másfél éve jöttem össze a barátommal, eddig csak vele voltam és remélem, ezután is csak vele leszek.
A barátnőim közt van, akinek ez a szám 10 körül mozog (ő is csak kapcsolatban szexelt), van, akinek 3, van, akinek 1, és olyan is aki még szűz.
"Szerintem pont a 25+ sebkinek se kellő nyomorék szűz pasik pontozzák le a nem szűz nőket."
Én írtam az egyik szüzes választ, nem pontoztam senkit semerre, szerintem ez mindenkinek a magánügye, engem abszolút nem bánt, hogy idegenek kivel, mikor, hányszor szexelnek. Viszont privát üzenetben és más kérdéseknél is ha leírom, hogy szűz vagyok, akkor mindig betalál pár nyomi, akik szerint selejtes vagyok és soha senkinek nem fogok kelleni. Szóval jó lenne már eldönteni, hogy mi a jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!