Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a 23 éves csinos lányok átlagban hány férfival fekhettek le az életük során? Mennyitől lenne kizàró ok, hogy kapcsolatba lépj egy ilyennel?
Nyilván egyéni, meg van aki gimi előtt összejött a most már férjével, stb....
Csak kíváncsi vagyok, hogy van-e egy szám az emberek fejében egy ilyen korú lányról.
22 vagyok, 10 pasival feküdtem le eddig.
14 évesen vesztettem el a szüzességem, 4 évig voltunk együtt. Aztán csak szexkapcsolataim lettek hosszabb-rövidebb ideig. És most végre megtaláltam azt az embert, akivel minden passzol és közösek a céljaink! Jegyesek vagyunk és boldogok a néhai súrlódások ellenére is.
Én két éve vesztettem el a szüzességemet a jelenlegi párommal.
Korábban csak olyanok szerettek volna lefeküdni velem, akikkel én nem szerettem volna. Lehetne ez egy nagyobb szám is, de én várni akartam a szerelemre és ezt nem bánom.
22/L
#8,#9,#10 és szombat hajnalba itt írogatok?? 😀😀😀
Ezek szerint a szűz lányok hajnalban aktívak ...
főleg 22-25 évesek akik csinosak is 🤣🤣🤣
Ennyi trollt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!