Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha túlsúlyos vagyok, akkor nekem tényleg csak öreg, beteg, bolond vagy csúnya pasikkal kellene összejönnöm?
20 éves lány vagyok és még nem volt kapcsolatom, soha nem is randiztam, nem csókolóztam stb., semmi tapasztalatom nincsen az ellenkező nemmel. Próbálkozni már próbálkoztak nálam, de egyikük sem volt szimpatikus számomra. Volt, aki például tiszta őrültnek tűnt, rugdosta a lépcsőt, dobálta a táskáját, verte a fejét a falba, követett mindenhová, hülyeségeket írogatott nekem, rázta a fejét mint valami kutya és fröcsögött a nyála. Volt aki teljesen buta volt pl. nem tudta, hogy hogyan kell buszozni, nem tudott számolni vagy alap szavak jelentésével nem volt tisztában. Az ilyen öreg perverz taták és az apám korabeli férfiak általában mindig megtalálnak, mondogatják az undorító szövegeiket, nyúlkálnak. Többször találkoztam olyannal, akinek mindenféle pszichológiai bajai voltak pl. depressziósok, szociális fóbiások és tele voltak mindenféle önértékelési zavarral, frusztráltak voltak. Volt olyan is, aki pl. mozgássérült volt (deréktól lefelé lebénult), illetve volt aki egyáltalán nem tetszett (mindene szőrös, kilátszódtak a csontjai, teljesen kancsal). Arról nem is beszélve, hogy volt aki pl. büdösen és koszosan jött oda hozzám és látszott rajta, hogy ápolatlan.
Én tisztában vagyok azzal, hogy én sem vagyok egy szépségkirálynő, mert ebben a testben élek már 20 éve, szóval láttam már párszor magamat a tükörben. Én sem vagyok tökéletes. Viszont azért én nem érzem azt, hogy az említett férfiak szintjükön lennék és már kb. sírva tudnék fakadni, mert úgy néz ki, hogy tényleg csak az ilyen embereknek kellek... A környezetem is egyre többet kérdezgeti, hogy van-e már valakim, találkozgatok-e valakivel stb., de mindig mondom, hogy nem, nincsen senkim (rajtam kívül mindenkinek van a baráti körömben és a családomban is, emiatt vannak ráragadva erre a témára). Ilyenkor pedig van, hogy felemlegetik az említett eseteket, hogy ők ott voltak és nekem nem kellettek, nem éltem a lehetőséggel és ne várjam, hogy majd jobb jön, mert nekem max. ez jut. Ilyenkor szintén kb. bőgni tudnék, mert úgy néz ki, hogy akkor még ők is ennyire tartanak engem.
Csak a túlsúly van mint probléma, esetleg mellé egyéb esztétikai "hiba" is?
Nekem is csak ennél a kategóriánál van esélyem ugyanis, de én a soványság mellé még csúnya is vagyok, különösen az arcom.
A túlsúly sem mindegy, hogy milyen. A 76 kg alapvetően nem tűnik durvának, különösen ha nem 150 cm vagy hozzá. De pl. ha a többlet főleg hason van, nem egységesen, szépen oszlik el, az már problémásabb lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!