Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várja el a társadalom hogy hurráoptimista nőknek udvarló (=nyalizó) életvidám pasi legyek, amikor velem csak szemétkedik szinte az összes nő a csúnya kinézetem miatt?
Nem várja el.
Bármilyen lehetsz, csak a te döntésed, senki nem fog korlátozni benne.
Az egy másik kérdés, hogy mennyire leszel ezzel szimpatikus a többi embernek, de aki kemény, az álljon bele a saját választásába.
(Amúgy hidd el, könnyebben megy, ha a saját érdekedben alakítasz ki egy boldog, pozitív életfelfogást, és nem a csajok miatt)
Elsőnek igaza van. Mondhatod, hogy minden nő ilyen vagy olyan mert már annyira frusztrált vagy belül de senkinek nem lesz jobb. Nekem mert rágod magad s a nőknek se szimpatikus.
Nem kell nyávogni, hogy jaj csúnya vagyok, tégy ellene olyan légy aki jól érzi magát a bőrében. Ha a vakok, tolókocsisok, fogatlanok,amputált végtagúak, szenvedélybetegek, mentális betegek, mélyszegénységben élők is találnak pár a te gondod, hogy lehet ennél is rosszabb?
Tök mindegy hogy érzem magam a bőrömben, ha sikítva menekülnek előlem a nők.
Egyébként nem vagyok depressziós vagy ilyesmi, viszont a nőknek nem udvarlok, mert nem érdemlik meg.
Ez van. Az emberek sikítva menekülnek az olyan emberek elől, akik leértékelik őket. Vagy rájuk se hederítenek.
Vegyél egy boxzsákot otthonra, azt üsd, ne érző embereket.
Minden kérdésednél leírod, hogy nem érdekelnek a nők, de mindig rólunk, miattunk kérdezel.
Nem kell életvidámnak lenned, a te döntésed, másokat nem érdekel.
Én messzire elkerülnélek, és mindenki jól jár. Ja, és nem a külsőd miatt.
Nem udvarolsz mert nem érdemlik meg...
Hát így egyszerűbb a képlet, simán tahó vagy lenézel minden nőt de sírsz miért nem foglalkoznak veled.😂 A belsős gázabb mint a külsőd eszerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!