Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha túlsúlyos vagyok, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha túlsúlyos vagyok, akkor nekem tényleg csak öreg, beteg, bolond vagy csúnya pasikkal kellene összejönnöm?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok és még nem volt kapcsolatom, soha nem is randiztam, nem csókolóztam stb., semmi tapasztalatom nincsen az ellenkező nemmel. Próbálkozni már próbálkoztak nálam, de egyikük sem volt szimpatikus számomra. Volt, aki például tiszta őrültnek tűnt, rugdosta a lépcsőt, dobálta a táskáját, verte a fejét a falba, követett mindenhová, hülyeségeket írogatott nekem, rázta a fejét mint valami kutya és fröcsögött a nyála. Volt aki teljesen buta volt pl. nem tudta, hogy hogyan kell buszozni, nem tudott számolni vagy alap szavak jelentésével nem volt tisztában. Az ilyen öreg perverz taták és az apám korabeli férfiak általában mindig megtalálnak, mondogatják az undorító szövegeiket, nyúlkálnak. Többször találkoztam olyannal, akinek mindenféle pszichológiai bajai voltak pl. depressziósok, szociális fóbiások és tele voltak mindenféle önértékelési zavarral, frusztráltak voltak. Volt olyan is, aki pl. mozgássérült volt (deréktól lefelé lebénult), illetve volt aki egyáltalán nem tetszett (mindene szőrös, kilátszódtak a csontjai, teljesen kancsal). Arról nem is beszélve, hogy volt aki pl. büdösen és koszosan jött oda hozzám és látszott rajta, hogy ápolatlan.

Én tisztában vagyok azzal, hogy én sem vagyok egy szépségkirálynő, mert ebben a testben élek már 20 éve, szóval láttam már párszor magamat a tükörben. Én sem vagyok tökéletes. Viszont azért én nem érzem azt, hogy az említett férfiak szintjükön lennék és már kb. sírva tudnék fakadni, mert úgy néz ki, hogy tényleg csak az ilyen embereknek kellek... A környezetem is egyre többet kérdezgeti, hogy van-e már valakim, találkozgatok-e valakivel stb., de mindig mondom, hogy nem, nincsen senkim (rajtam kívül mindenkinek van a baráti körömben és a családomban is, emiatt vannak ráragadva erre a témára). Ilyenkor pedig van, hogy felemlegetik az említett eseteket, hogy ők ott voltak és nekem nem kellettek, nem éltem a lehetőséggel és ne várjam, hogy majd jobb jön, mert nekem max. ez jut. Ilyenkor szintén kb. bőgni tudnék, mert úgy néz ki, hogy akkor még ők is ennyire tartanak engem.

2019. aug. 24. 13:21
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
40%
A csórókat kihagytad.
2019. aug. 24. 13:23
 2/31 anonim ***** válasza:
63%
Ha belelátnál mások párkapcsolatába, hallanád miket vágnak egymás fejéhez, milyen csatatér egy-egy otthon a 4 fal között, sosem vágynál kapcsolatra.
2019. aug. 24. 13:24
 3/31 anonim ***** válasza:
79%

Jajj dehogy.

Én is túlsúlyos voltam, mégis volt normális ember is, aki érdeklődött irántam.

2019. aug. 24. 13:26
 4/31 anonim ***** válasza:
96%
Hát én nem vagyok túlsúlyos, mégsem próbálkozott nálam soha senki.
2019. aug. 24. 13:27
 5/31 anonim ***** válasza:
15%
Összejöhetsz hajéktalan koldussal is.
2019. aug. 24. 13:29
 6/31 anonim ***** válasza:
88%
Ha szép az arcod és igényes vagy akkor nincs gond! Nagyon sok duci lányt látok nagyon jó pasikkal! Mostanság nem ciki ducinak lenni! Légy rámenősebb, magabiztos! Azzal dolgozz amid van!
2019. aug. 24. 13:34
 7/31 Diazepam ***** válasza:
95%

Nem kell összejönnöd ilyenekkel, miért kéne?

Ha vékony lennél akkor is próbálkoznának ilyenek. De pl egy sportos pasi így nem fog. Pedig a sportos pasik személyiségre is jobbak, van önbizalmuk, energikusak, fegyelmezettebbek.

2019. aug. 24. 13:35
 8/31 anonim ***** válasza:
19%

Én azt mondom, hasonló a hasonlónak örül. Neked csak egy gondod van, h túlsúlyos vagy. Amúgy írásodból lejön, h intelligens, ápolt, normális önértékelésű ember vagy. Miért nem keresel hasonló, egy kicsit túlsúlyos, ámde csupa szív, intelligens, ápolt férfit magad mellé?

Van ilyen sok, csak sajnos ők is csak magányosan keseregnek. Társkeresőn simán tudnál ilyen szempontok szerint rákeresni. És nem szégyen, ha te indítod az ismerkedést, sőt! :) Hajrá! :)

2019. aug. 24. 13:37
 9/31 anonim ***** válasza:
0%
Vannak túlsúlyos férfiak is, de Magyarszagon jut vékony is...
2019. aug. 24. 13:37
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell feladnod!

Láttam már husis csajt nagyon helyes pasival, és őszintén örültem neki, hogy megtalálták egymást!

Annak ellenére, hogy számomra sem volt egy rossz pali...

2019. aug. 24. 13:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!